Kuvataidekurssit

Kuvallisten taitojen ja taiteiden kursseilla on tarjolla laaja valikoima lyhyitä ja pitkiä kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Kurssit ovat usein työpajatyyppisiä, missä kukin opiskelija etenee omassa tahdissaan.

Kuvataide

Ikebana

Ikebana on japanilainen kukkien asettelun taide. Tarjonnassa on sekä alkeita että pidempää tekemistä.

Kuvataiteen kurssit

Kuvataiteen kursseilla voit oppia väreistä, sommittelusta, värien valmistamisesta ja erilaisista yhdistelmätekniikoista sekä keskittyä kuvataiteeseen teeman kautta.

Maalauskurssit

Maalauskursseilla saat tekniikkaopetusta alkeista lähtien, tutustut öljymaalauksen perusteisiin tai voit tehdä vapaata maalausta akryylivärein. Valikoimasta löytyy öljyvärimaalausta, työpajamaisia ilta- ja päiväkursseja, intensiivistä abstraktiota, Chinese Painting and also other Painting Courses in English.  Lue lisää maalauskursseista.

Piirustuskurssit

Piirustuskursseilla harjoitellaan kynä, liitu- ja hiilipiirtämistä, pastellitekniikkaa unohtamatta. Harjoitus- ja kotitehtäviä, tarkkaa ja vapaata piirtämistä. Lue lisää piirustuskursseista.

Taidegrafiikan kurssit

Taidegrafiikan työpajakurssilla voit edetä piirtämisestä valmiiseen grafiikan vedokseen. Kohopaino-grafiikan kurssilla voit kokeilla vahvajälkistä linoleum-leikkausta ja PVC -painantaa. Monotypia on maalauksellinen tapa toteuttaa uniikkitöitä grafiikan menetelmin.

Kolme syytä harrastaa kuvataiteita

1.

Osattu pysyy ja kestää aikaa.

2.

Maailmasta tulee runsas – näet värejä ja muotoja asfaltissakin.

3.

Taide aukeaa – näet visuaalisen kulttuurin tekijän, et kuluttajan silmin

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Opintoneuvonta tarjoaa sinulle aina apua oikean tason ja kurssin löytämiseksi, esimerkiksi silloin jos aiemmasta kurssista on aikaa tai jos haluat tutustua ihan uuteen lajiin.

Opintoneuvonta
""

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Taidekursseilla osa käytettävistä materiaaleista sisältyy kurssimaksuun. Kurssin tiedoissa ilmoitetaan, jos opiskelijan tulee tuoda omia välineitä ja tarvikkeita mukanaan.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

“Pidin todella kurssista, se oli hieno & opettaja oli asiantunteva, mukava, ja todella näki vaivaa saadakseen kurssin onnistumaan.”

Opiskelija

Kuvataidekurssilainen