Persian kielikurssit

Persian kielikursseista löytyy alkeiskurssi ja jatkokurssit tasoilla A1.1 ja A1.2. Kursseilla opiskellaan aakkoset alusta alkaen ja tutustutaan peruskielioppiin. Puhumista harjoitellaan erilaisissa arkielämän käytännön tilanteissa. Kursseilla tutustutaan myös persialaiseen kulttuuriin.

Persian kieli

Persia (paikallinen nimitys farsi فارسی) on indoeurooppalainen kieli, jota puhutaan Iranissa, Tadžikistanissa, Afganistanissa ja Bahrainissa. Kielellä on arviolta 52,8 miljoonaa äidinkielistä puhujaa, mikä tekee siitä maailman 31. puhutuimman kielen. Persiaa kirjoitetaan arabialaisin kirjaimin.

Persia on arabian jälkeen muslimimaailman tärkein sivistyskieli, ja se on jättänyt jälkensä sekä turkkiin että Intian niemimaan alkuperäiskieliin. Sen kirjallinen historia ulottuu kauas islamia edeltäneelle ajalle, muinaiseen Persian valtakuntaan asti. Persiaa on mahdollista kirjoittaa myös latinalaisin kirjaimin.

Lähde: Wikipedia

Persian kielen kurssit

Alkeistason persiankielen kurssit

Persian kielikursseista löytyy alkeiskursseja ja alkeiskurssien jatkoja. Alkeistason kurssilla (EU 0) opiskellaan aakkoset alusta alkaen ja tutustutaan peruskielioppiin. Puhumista harjoitellaan erilaisissa arkielämän käytännön tilanteissa. Persian jatkokurssilla kerrataan ja syvennetään perustaitoja. Kursseilla tutustutaan myös persialaiseen kulttuuriin.

“Kurssi oli sopivasti haasteellinen, opettaja ja materiaali loistavia, sekä lähi- että etäopetus sujuvia, kurssikaverit kivoja, uudet tilat oikein kivat.”

Opiskelija

persia

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Suosittelemme, että hankit oppikirjan heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Opisto ei vastaa oppikirjojen hankinnasta.

Tutustu tarkemmin kielten taitotasoihin valitaksesi itsellesi sopivan kielikurssin.

Kielikursseja ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriedulla, mutta jos haluat opiskella vieraita kieliä ja käyttää niihin työnantajasi antamaa omaehtoista verovapaata kulttuurietua (max. 400 € vuodessa), opisto voi tehdä siitä työantajasi kanssa erillisen sopimuksen. Tällöin valitset itse kielikurssin ja opisto laskuttaa koko kurssimaksun tai työnantajasi määrittämän osan siitä suoraan työnantajaltasi eli maksua ei tehdä Edenredillä, Epassilla tai Smartumilla. Kysy lisää toimistostamme.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.