Venäjän kielikurssit

Venäjän kielikursseista löytyy kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Valikoimasta löytyy myös ruostuneen venäjän kertauskurssi.

Venäjän kielen kurssit

Alkeistason venäjän kielen kurssit

Alkeistason kursseilla (0–A1.3) lähdetään liikkeelle kyrillisten aakkosten ja ääntämisen harjoittelusta ja edetään helppoihin arkipäivän puhetilanteisiin ja opiskellaan kielioppia, sanastoa ja keskeisiä rakenteita.

Perustason venäjän kielen kurssit

Perustason lyhytkurssilla (A2.1) harjoitellaan ruostunutta suullista kielitaitoa sekä kerrataan ja laajennetaan sanavarastoa ja kielioppia.

Keskitason venäjän kielen kurssi

Keskitason kurssilla (EU B1) syvennetään aiemmin opittua keskusteluharjoitusten ja sanaston myötä sekä luetaan ajankohtaisia autenttisia tekstejä eri verkkojulkaisuista.

“On ollut innostavinta kieltenopetusta, mihin olen osallistunut koulussa tai aikuisena. Tahti ja sisältö on sovitettu hienosti oppilaiden mukaan. Ensimmäistä kertaa uskallan puhua vaikken edes osaa!”

Opiskelija

venäjä

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Suosittelemme, että hankit oppikirjan heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Opisto ei vastaa oppikirjojen hankinnasta.

Tutustu tarkemmin kielten taitotasoihin valitaksesi itsellesi sopivan kielikurssin.

Kielikursseja ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriedulla, mutta jos haluat opiskella vieraita kieliä ja käyttää niihin työnantajasi antamaa omaehtoista verovapaata kulttuurietua (max. 400 € vuodessa), opisto voi tehdä siitä työantajasi kanssa erillisen sopimuksen. Tällöin valitset itse kielikurssin ja opisto laskuttaa koko kurssimaksun tai työnantajasi määrittämän osan siitä suoraan työnantajaltasi eli maksua ei tehdä Edenredillä, Epassilla tai Smartumilla. Kysy lisää toimistostamme.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.