Korean kielikurssit

Kursseilla tutustut kielen lisäksi Korean kulttuuriin.

Korean kieli

Korean kieltä puhuu koko maailmassa noin 77.3 miljoonaa ihmistä ja se on maailman 15. puhutuin kieli. Korean kielellä ei ole mitään sukulaiskieliä toisin kuin suomen kielellä vaan se on isolaattikieli. Koreassa on suomea monimutkaisempi taivutusparadigma, jolla ilmaistaan vivahde-eroja tai kohteliaisuusastetta. Korean kieli ja sen tuoma populaarikulttuuri on valloittanut koko maailman: mm. Netflixin katsotuin sarja on Squid Game, joka on kokonaan koreankielinen, ja YouTuben katsotuin video Baby Shark Dance on tehty alun perin koreaksi. Valitse sinäkin siis korean kurssi ja tule tutustumaan korean kielen lumoukseen!

Korean kielen kurssit

Alkeistason korean kielen kurssit

Korean kielikursseista löytyy kursseja vasta-alkajille ja jo noin yhden lukukauden kansalaisopistossa koreaa opiskelleille.

Perustason korean kielen kurssit

Perustason kurssilla (EU A2.1) harjoitellaan ja viimeistellään perustason korean puhetaitoja, kirjoittamista, kuuntelua, sanastoa ja kielioppia.

“Opettajan opetustaito ja osaaminen on niin loistavaa, että maksan siitä ilosta mielelläni Aikuisopiston muita vähän korkeamman kurssimaksun. Myös valittu oppikirja ja muu kurssimateriaali on ollut laadukasta ja joustanut ryhmän tarpeiden mukaan. Myös etäopetusvalmiudet ovat sekä opettajalla että opistolla todella laadukkaat ja kaikki on toiminut moitteettomasti joka kerta. Se on todella harvinaista!”

Opiskelija

korea

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Suosittelemme, että hankit oppikirjan heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Opisto ei vastaa oppikirjojen hankinnasta.

Tutustu tarkemmin kielten taitotasoihin valitaksesi itsellesi sopivan kielikurssin.

Kielikursseja ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriedulla, mutta jos haluat opiskella vieraita kieliä ja käyttää niihin työnantajasi antamaa omaehtoista verovapaata kulttuurietua (max. 400 € vuodessa), opisto voi tehdä siitä työantajasi kanssa erillisen sopimuksen. Tällöin valitset itse kielikurssin ja opisto laskuttaa koko kurssimaksun tai työnantajasi määrittämän osan siitä suoraan työnantajaltasi eli maksua ei tehdä Edenredillä, Epassilla tai Smartumilla. Kysy lisää toimistostamme.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.