Vuokrataan tiloja

Opistojen tiloja vuokrataan

Vapaita tiloja vuokrataan ulkopuoliseen käyttöön päivällä, illalla ja viikonloppuisin. Opistoilla on koulutus- ja kokoustiloja Runeberginkadulla ja Mikonkadulla sekä liikuntatiloja Annankadulla.

Runeberginkatu 22–24

Opistolle täysin remontoidussa talossa on miellyttävät ja turvalliset puitteet oppimisen ja hyvinvoinnin tueksi. Opiskelua varten talossa on 23 luento- ja ryhmätyötilaa, jotka on varustettu ajanmukaisin AV-laittein. Lisäksi talossa on erikoistiloja, kuten kädentaitojen luokka, kaksi taideluokkaa, kolme liikunta- ja monitoimitilaa, luonnontieteiden luokka, kielistudio sekä mediatyöpaja. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva auditorio on jaettavissa kahteen eri tilaan. Juhlasali on kolmannessa kerroksessa. Viihtyisyyttä lisää opiskelijoille tarkoitettu olohuone, jonka yhteydessä on erillisiä työpöytiä. Talossa on myös pukuhuoneet ja suihkut. Opistolla ei vielä ole kahvilaa, mutta kahvi- ja välipala-automaatteja on kahdessa kerroksessa.

Tiloja voi vuokrata arkisin klo 08.00-20.30, lauantaisin klo 09.00-16.00 ja sunnuntaisin 10.00-16.00. Tilavuokraukset ja lisätietoa: Joni Sahlsten, joni.sahlsten@helao.fi.

Luokat 16-40 hlölle:

 • ma-pe: 310 €/pv tai 65 €/alkava tunti
 • la-su: 330 €/pv tai 71 €/alkava tunti

Erikoisluokat ja liikuntatilat:

 • ma-pe: 330 €/pv tai 71 €/alkava tunti
 • la-su: 365 €/pv tai 77 €/alkava tunti
Opiston juhlasali on nimensä mukaisesti juhlava. Juhlasalissa on harmaat pöydät ja siniset tuolit, yhteensä paikkoja yli sadalle. Oikeassa reunassa on korkeat ikkunat, jotka tuovat valoisuutta. Juhlasalin takaseinällä on valtava maalaus, joka kuvastaa ihmisen elämänkiertoa. Katossa on isot pyöreät valaisimet.
Juhlasali
Auditorion pyöreässä muodossa on yhteensä noin 160 paikkaa, kuvassa niistä näkyy noin 40. Pöydät ovat vaaleaa puutaa ja tuolirivistöt siniset. Auditorio on nouseva, jolloin myös takanaolijat näkevät hyvin. Takana on iso ikkunarivistö, joka tuo valoa tilaan.
Auditorio
Avara ja valoisa Runeberginkadun ryhmätyötila. Tilassa kolme erillistä pöytäryhmää pyöreässä muodossa. Takana näkyy opettajan pöytä ja whiteboard. Vasemmalta puolelta isot ikkunat tuovat aurinkoa ja valoa luokkaan.
Ryhmätyötila
Opiston liikuntatila on valoisa ja avara. Tila on tyhjä lukuunottamatta välinehyllyjä.
Opiston pieni liikuntatila

Annankatu 29 B, 00100 Helsinki (liikuntatilat)

Mahdollisuus vuokrata yksittäisiä tai vakivuoroja. Kysy vapaita vuoroja myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin. Tilavuokraukset ja lisätietoa: vakiovuorot saara.anttonen@helao.fi ja yksittäiset vuorot joni.sahlsten@helao.fi.

Opetuskäyttö, kaupallinen toiminta:

 • Sali 1 (83 m2): 47 € / alkava tunti
 • Sali 2 (66 m2): 37 € / alkava tunti

Harjoituskäyttö:

 • 25 € / alkava tunti / ryhmä
 • 15 € / alkava tunti / soolo

Välineet (rullat, renkaat, pallot, kuminauhat, kepit):

 • 6 € / välinetyyppi / ryhmä / kerta
 • Treenimatot sisältyvät vuokraan (1 matto / hlö)
Annankadun avara ja kiiltävän puhdas sali. Salia kiertää balettitangot. Isot, mustakehyksiset ikkunat tuovat tilaan kauniisti valoa.
Annankadun sali 2
Annankadun liikuntatilat ovat avoimet ja valoisat. Tilassa on kullanväriseksi maalattu pilari ja tilan reunoilla välineiden säilytystelineitä.
Annankadun sali 1

Mikonkatu 8 A, 5. krs (Aikatalo)

Mikonkadulla on 3 erillistä opetustilaa, joihin mahtuu noin 20 opiskelijaa kuhunkin. Tiloja yhdistämällä yhteen tilaan on mahdollista saada jopa 50 opiskelijaa. Aulassa on viihtyisät oleskelutilat ja kahviautomaatti.

Aikatalo sijaitsee Helsingin keskustassa Ateneumin takana. Aikatalossa on useita ravintoloita ja kahviloita.

Tiloja voi vuokrata arkisin klo 08.00-20.30, lauantaisin klo 09.00-16.00 ja sunnuntaisin 10.00-16.00. Tilavuokraukset ja lisätietoa: vahtimestarit@helao.fi.

Luokat 20-25 hlölle:

 • ma-pe: 330 €/pv tai 71 €/alkava tunti
 • la-su: 365 €/pv tai 77 €/alkava tunti

Vuokrausehdot

Hinnat per jokainen alkava tunti.

Vuokraaja toimii tiloissa omalla vastuullaan ja on korvausvelvollinen, jos kiinteistölle tai tilassa sattuu vahinko, joka aiheuttaa kuluja opistolle.

Tilan vuokraaja vastaa vuokratun tilan siistimisestä siihen kuntoon kuin se oli vuokrauksen alkamishetkellä.

Mikäli tilan vuokrauksen peruutus tapahtuu alle 24 h varausajankohdasta, perimme tilavuokran kokonaisuudessaan.

Mikäli varausta ei peruta viimeistään viikkoa ennen sen alkamista, peritään 50 % vuokrahinnasta.

Mikäli tiloissa ei ole muuta toimintaa vuokrausajankohtana, vahtimestaripalkkiot lisätään vuokrahintaan.