Espanjan kielikurssit

Espanjan kielikursseista löytyy kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Valikoimasta löytyy matkailuaiheita, ruostuneen espanjan kertausta ja luentoja.

Espanjan kielen kurssit

Espanjan alkeet

Espanjan kielikursseista löytyy kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Alkeistason kursseilla (EU 0–A1.3) kerrataan espanjan alkeita ja rohkaistutaan käyttämään kieltä. Valikoimasta löytyy yleensä myös Matkailuespanjan alkeet, jolla opit runsain harjoituksin matkailijan tarvitsemia sanoja, fraaseja ja ääntämistä.

Perustason espanjan kielen kurssit

Perustason kursseilla (EU A2.1–A2.2) kerrataan espanjan puhetaitoja, kirjoittamista, kuuntelua, sanastoa ja kielioppia.

Keskitason espanjan kielen kurssit

Keskitason kursseilla (EU B1-B2) kursseilla opetus on pääasiassa espanjaksi. Kursseilla kehitetään keskusteluvalmiuksia, kuullun ymmärtämistä ja kirjallista ilmaisua.

“Tykkäsin kurssista. Opettaja oli asiantunteva ja sisältö hyvä, kurssilla oli myös mukava tunnelma ja tunnille oli aina kiva mennä. Odotan jo kevään jatkokurssia.”

Opiskelija

espanja

Espanjan kielikurssi – Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Suosittelemme, että hankit oppikirjan viimeistään ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Useimmat kirjat löytyvät kirjakauppojen hyllyltä, mutta toisinaan kirjan tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1–2 viikkoa ja kirjakaupankin kautta jopa 3–5 viikkoa.

Tutustu tarkemmin kielten taitotasoihin valitaksesi itsellesi sopivan kielikurssin.

Kielikursseja ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriedulla, mutta jos haluat opiskella vieraita kieliä ja käyttää niihin työnantajasi antamaa omaehtoista verovapaata kulttuurietua (max. 400 € vuodessa), opisto voi tehdä siitä työantajasi kanssa erillisen sopimuksen. Tällöin valitset itse kielikurssin ja opisto laskuttaa koko kurssimaksun tai työnantajasi määrittämän osan siitä suoraan työnantajaltasi eli maksua ei tehdä Edenredillä, Epassilla tai Smartumilla. Kysy lisää toimistostamme.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.