Tilauskurssit

Tarvitseeko henkilöstösi kielikoulutusta? Ovatko tiimisi tietotekniset taidot ruosteessa? Kaipaatteko aktiviteetteja virkistyspäivään?

Mitä kurssitarpeita henkilöstöllänne on?

Me tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille eri ainealueiden yksittäiskursseja tai laajempia koulutuskokonaisuuksia. Räätälöimme koulutusta asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko opiston tai asiakkaan omissa tiloissa.

Kerro meille kurssitarpeistasi ja pyydä tarjousta koulutussuunnittelijoilta. Tai tutustu alla näkyviin esimerkkeihin ja inspiroidu.

Esimerkkejä tilauskursseista

Esiintymistaidot

Yksityistunneilla voidaan kehittää esiintymistaitoja kokonaisvaltaisesti tai voimme keskittyä johonkin tiettyyn esiintymisen osa-alueeseen tarpeittesi mukaan. Henkilökohtaisesta valmennuksesta on hyötyä etenkin tulevaan esiintymiseen valmistautuessa, oli kyseessä sitten seminaariesitelmä, juhlapuhe tai esiintyminen etänä. Opettajana toimii TeM Katja Joutsijoki. Esiintymistaitojen yksityistunnit toteutetaan mittatilaustyönä. Sisällön lisäksi opettajan kanssa sovitaan ainakin ensimmäisen tunnin ajankohta ja kesto. Tunnit voidaan pitää tarvittaessa myös muualla kuin opiston tiloissa tai etäkoulutuksena.

Hyvinvointi

Iloa etsimässä – voimavaroja ja hyvinvointia arkeen -kurssilla opit entistä paremmin tunnistamaan ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja voimavarojasi. Käymme yhdessä läpi keinoja palautumiseen arjen keskellä ja hyödynnämme helppoja voimavara- ja ratkaisukeskeisiä harjoitteita. Nyt sinulla on mahdollisuus keskittyä omaan hyvinvointiisi ja kääntää katse omia unelmiasi kohti. Opettajana toimii sosionomi (AMK), Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Helmi Nurmi.

Kuvataiteet ja kädentaidot

Kuvataiteiden ja kädentaitojen tilauskurssi voi kestää vain tunnin tai pari. Se voi olla myös yksilö- tai pienryhmäkurssi, jossa tutustutaan tiettyyn tekniikkaan, tekemisen tapaan tai valmistetaan ennakolta sovittu tai yllätyksellinen tuote. Esimerkiksi joulun alla voidaan valmistaa joulukuusenkoriste makrameetekniikalla tai kevään korvalla kesäinen juhlakoriste.

Liikunta

Pilateksen yksityistunti tarjoaa mahdollisuuden keskittyä kehosi tarpeisiin räätälöidyn ohjelman avulla. Pari-tunnille voit tulla yhdessä ystäväsi tai puolisosi kanssa. Tai kokoa oma porukka ja varaa pienryhmätunti kolmelle tai neljälle. Pilates-harjoitteiden tarkoituksena on korjata ja parantaa kehon linjausta, voimatasapainoa ja liikkuvuutta ja vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia. Selkeät ja yksinkertaiset pilateksen perusperiaatteisiin pohjautuvat harjoitukset tehdään keskittyneesti, rauhallisesti ja täsmällisesti hengityksen rytmittäminä. Liikkeet aktivoivat tehokkaasti kehon luonnollista ryhtiä tukevia syviä lihaksia. Harjoitteilla rentoutetaan ylimääräisiä lihaskireyksiä ja haetaan liikkumiseen virtaavuutta ja joustavuutta. Opettajana on Somatic Pilates ohjaaja Saara Anttonen.

Musiikki

Musiikin tilauskursseja voivat olla esimerkiksi erilaiset räätälöidyt laulukurssit tai vaikka kurssi, jossa etsitään luonnollista äänenkäyttöä ja vapaata hengitystä. Kursseilla voidaan kokeilla oman äänen rajoja erilaisilla ääniharjoituksilla, tehdä hengitysharjoituksia terveen äänenkäytön näkökulmasta ja lisäksi laulaa ennalta sovittuja lauluja. Kursseja voidaan toteuttaa ryhmässä, parin kanssa tai yhden hengen tilauskursseina. Musiikin tilauskurssit ovat kestoltaan 60-90 minuuttia, riippuen tilaajan tarpeesta. Kurssit räätälöidään aina tilaajan toiveiden mukaisesti.

Olut- ja viinikurssit

Viinikurssilla voidaan tutustua viinien maistelun, olutkurssilla oluttyyppien maailmaan.

Virkistyspäivät

Virkistyspäivä tilauskurssina voidaan järjestää myös monialaisesti yhdistellen esimerkiksi joogaa, piirustusta ja valokuvausta.

Kurssien hinta määräytyy kokonaiskustannusten (kouluttajan palkkio, oppimateriaalikulut, huoneisto- ja laitekustannukset sekä yleiskulut) perusteella. Vieraiden kielten osalta minimitilaus on 10–20 oppituntia (kaksi oppituntia kerrallaan) riippuen kurssin sisällöstä.