Hollannin kielikurssit

Opistossa on tarjolla kolme eritasoista hollannin kurssia. Hollannin kieli on läheistä sukua saksalle ja skandinaavisille kielille, joten ruotsin ja saksan pohjalta hollanti voi vaikuttaa jo yllättävän tutulta.

Hollannin kielen kurssit

Hollantia puhuu äidinkielenään noin 23 miljoonaa ihmistä, pääasiassa Alankomaissa ja Belgian pohjoisosassa. Hollantia puhutaan myös Alankomaiden entisissä siirtomaissa Karibian saarilla sekä Surinamessa. Belgiassa puhuttu flaami lasketaan samaksi kieleksi kuin hollanti, vaikka siinä on murre-eroja. Belgian viralliset kielet ovat siten hollanti, ranska ja saksa. Hollannin kieli on läheistä sukua saksalle ja skandinaavisille kielille, joten ruotsin ja saksan pohjalta hollanti voi vaikuttaa jo yllättävän tutulta!

Alkeistason hollannin kielen kurssit

Opistossa on tarjolla vasta-alkajille lyhytkurssi Tutustu hollannin kieleen ja kulttuuriin, hollannin alkeiden jatkokurssi sekä jatkokurssi n. 1,5 vuotta hollantia opiskelleille. Tavoitteena on oppia selviytymään mm. helpoissa suullisissa kohtaamisissa matkoilla tai arkitilanteissa.

“ Opetuksen sisältö ja opettajan kyky innostaa ja huomioida kunkin opiskelijan tarpeet ja osaamistaso olivat erinomaiset. ”

Opiskelija

hollanti

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Suosittelemme, että hankit oppikirjan heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Opisto ei vastaa oppikirjojen hankinnasta.

Tutustu tarkemmin kielten taitotasoihin valitaksesi itsellesi sopivan kielikurssin.

Kielikursseja ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriedulla, mutta jos haluat opiskella vieraita kieliä ja käyttää niihin työnantajasi antamaa omaehtoista verovapaata kulttuurietua (max. 400 € vuodessa), opisto voi tehdä siitä työantajasi kanssa erillisen sopimuksen. Tällöin valitset itse kielikurssin ja opisto laskuttaa koko kurssimaksun tai työnantajasi määrittämän osan siitä suoraan työnantajaltasi eli maksua ei tehdä Edenredillä, Epassilla tai Smartumilla. Kysy lisää toimistostamme.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.