Uutiset
11 / 04 / 22

Kurssilahjakortti on keväinen lahjavinkki äidille, ylioppilaalle…

Anna läheiselle tai ystävälle aineeton lahja

Kurssilahjakorttia voit käyttää vapaavalintaisen kurssin maksamiseen. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Lue ohjeet lahjakortin ostajalle ja saajalle.

Lahjakortin ostaja

  1. Osta 20, 50 tai 100 € lahjakortti tai lähetä sähköpostia osoitteella toimisto@helao.fi.
  2. Valitse alla näkyvistä korteista sopivin, tulosta se ja täydennä lahjansaajan tiedoilla.
  3. Jos haluat ostaa muun hintaisen lahjakortin, varmistaa kurssipaikan lahjakortin saajalle tai jos sinulla ei ole väritulostusmahdollisuutta, ota yhteys toimistoon.
  4. Lahjakortin voi ostaa liikunta- ja kulttuuriedulla, mikäli kortti tulee ostajan omaan käyttöön. Liikunta- ja kulttuuriedulla ostetulla lahjakortilla ei voi maksaa kieli- ja verkkokursseja, viini- ja ruokakursseja tai avoimen yliopiston opintoja.

Lahjakortin saaja

  1. Ilmoittaudu kurssille verkkosivuillamme, sähköpostitse toimisto@helao.fi tai toimistolla.
  2. Älä maksa kurssimaksua ilmoittautuessasi, vaan ilmoita toimistolle lahjakortista.
  3. Huomioithan, että lahjakortista ei palauteta rahaa, mutta jäljelle jäänyttä saldoa voit käyttää muiden kurssien maksamiseen. Jos kurssi on kalliimpi kuin lahjakortti, saat erotuksesta laskun.

Lahjakorttimalleja

Voimme myös halutessasi lähettää tulostetun lahjakortin sinulle tai suoraan lahjansaajalle.

Lahjakortti, jossa taustana värikkäitä kukkia. Lahjakortissa ohje: Tällä lahjakortilla voit maksaa Helsingin aikuisopiston kursseja. Tutustu ohjeeseen lahjakortilla maksamisesta helao.fi/lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lisäksi antaja, arvo ja ostopäivä.
Lahjakortti 1
Lahjakortti, jossa taustana violetin ja sinisen värisiä palloheijastuksia. Lahjakortissa ohje: Tällä lahjakortilla voit maksaa Helsingin aikuisopiston kursseja. Tutustu ohjeeseen lahjakortilla maksamisesta helao.fi/lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lisäksi antaja, arvo ja ostopäivä.
Lahjakortti 2
Lahjakortti, jossa taustana kirjojen sivuja ja valkoisia ruusuja. Lahjakortissa ohje: Tällä lahjakortilla voit maksaa Helsingin aikuisopiston kursseja. Tutustu ohjeeseen lahjakortilla maksamisesta helao.fi/lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lisäksi antaja, arvo ja ostopäivä.
Lahjakortti 3
Lahjakortti, jossa taustana enimmäkseen sumeaa punaista ja karkkisydän vasemmassa nurkassa. Lahjakortissa ohje: Tällä lahjakortilla voit maksaa Helsingin aikuisopiston kursseja. Tutustu ohjeeseen lahjakortilla maksamisesta helao.fi/lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lisäksi antaja, arvo ja ostopäivä.
Lahjakortti 4
Lahjakortti, jossa taustana punaisia ruusun terälehtiä mustalla taustalla. Lahjakortissa ohje: Tällä lahjakortilla voit maksaa Helsingin aikuisopiston kursseja. Tutustu ohjeeseen lahjakortilla maksamisesta helao.fi/lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lisäksi antaja, arvo ja ostopäivä.
Lahjakortti 5
Lahjakortti, jossa taustana taivas ja palmun lehtiä. Lahjakortissa ohje: Tällä lahjakortilla voit maksaa Helsingin aikuisopiston kursseja. Tutustu ohjeeseen lahjakortilla maksamisesta helao.fi/lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lisäksi antaja, arvo ja ostopäivä.
Lahjakortti 6
Lahjakortti, jossa taustana muraali, josta näkyy naisen siluettia. Lahjakortissa ohje: Tällä lahjakortilla voit maksaa Helsingin aikuisopiston kursseja. Tutustu ohjeeseen lahjakortilla maksamisesta helao.fi/lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lisäksi antaja, arvo ja ostopäivä.
Lahjakortti 7
Lahjakortti, jossa taustana glitteröity lahjapaketti. Lahjakortissa ohje: Tällä lahjakortilla voit maksaa Helsingin aikuisopiston kursseja. Tutustu ohjeeseen lahjakortilla maksamisesta helao.fi/lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lisäksi antaja, arvo ja ostopäivä.
Lahjakortti 8
Lahjakortti, jossa taustana ilotulitusta. Lahjakortissa ohje: Tällä lahjakortilla voit maksaa Helsingin aikuisopiston kursseja. Tutustu ohjeeseen lahjakortilla maksamisesta helao.fi/lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lisäksi antaja, arvo ja ostopäivä.
Lahjakortti 9
Lahjakortti, jossa taustana pinkki lahjapaketti kultaisine naruineen, jonka ympärille pirskottu kultasydämiä. Lahjakortissa ohje: Tällä lahjakortilla voit maksaa Helsingin aikuisopiston kursseja. Tutustu ohjeeseen lahjakortilla maksamisesta helao.fi/lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lisäksi antaja, arvo ja ostopäivä.
Lahjakortti 10