Muoti ja kauneus -kurssit

Kauneuskursseilla saat vinkkejä ihonhoidon perusteisiin ja opit tekemään arkimeikin, juhlameikin tai vaikkapa heleän kesämeikin. Muotikursseilla voit harjoitella itsesi ja muiden stailausta sekä saat apua persoonallisen tyylisi löytämiseksi.

Muoti ja kauneus -kurssit

Kauneuskurssit

Kauneuden alueen kursseilla on mahdollisuus perehtyä esimerkiksi luonnonkosmetiikalla ihonhoidon perusteisiin tai opetella tekemään helppo arkimeikki ja juhlameikki. Käsi- ja jalkakursseilla teet hemmottelevat jalka- ja käsihoidot. Saat myös vinkkejä, miten hoidat käsiäsi ja jalkojasi kotona.

Meikkauskurssi Helsinki – Kauneudenhoidon kursseilla on mahdollisuus perehtyä esimerkiksi ihonhoidon perusteisiin tai opetella tekemään arkimeikki ja juhlameikki. Kuvassa tummahiuksinen nainen harjoittelee meikkivoiteen levittämistä käsipeilin avulla. Pöydällä on paljon meikkausvälineitä.

Muotikurssit

Muotikursseilla opit tunnistamaan oman vartalotyyppisi ja värimaailman, joka saa sinut säihkymään. Saat rohkaisua käyttää ja hankkia vaikkapa juhlavaatteita myös kierrätettynä. Imagokurssilla saat tietoa, mitä mahdollisesti viestit tyylilläsi ja millaisen ensivaikutelman annat ympärillesi. Kurssit sopivat kaikille!

“Kurssi oli erinomainen. Opettajan tapa opettaa on innostava, kannustava ja arvostava. Sain kurssilta mitä odotin ja enemmänkin.”

Opiskelija

kauneus ja muoti

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi tai taso!

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Opintoneuvonta tarjoaa sinulle aina apua oikean tason ja kurssin löytämiseksi, esimerkiksi silloin jos aiemmasta kurssista on aikaa tai jos haluat tutustua ihan uuteen lajiin.

Opintoneuvonta
""

Muista

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.