Portugalin kielikurssit

Portugalista löytyy vasta-alkajille lyhytkurssi ja alkeisjatkokurssi. Kursseilla opiskellaan matkoilla tarvittavaa sanastoa ja fraaseja käytännön keskusteluharjoitusten avulla. Kielikorvaa totutellaan sekä Euroopan portugaliin että Brasilian portugaliin.

Portugalin kieli

Portugalin kieli on maailman kuudenneksi puhutuin kieli ja sillä on virallisen kielen asema peräti yhdeksässä valtiossa. Sitä puhutaan kaikilla mantereilla Australiaa lukuun ottamatta ja äidinkielisiä puhujia on yli 200 miljoonaa, joista suurin osa asuu Portugalissa ja Brasiliassa. Tiesitkö myös, että Portugalin pääkaupungista Lissabonista löytyy lähes 300-vuotias maailman vanhin kirjakauppa, Bertrand, joka on jokaisen lukutoukan ehdoton nähtävyys!

Portugalin kielen kurssit

Alkeistason portugalin kielen kurssit

Portugalista löytyy vasta-alkajille Portugalin pika-alkeet matkailijoille lyhytkurssi, jolla opiskellaan matkoilla tarvittavaa sanastoa ja fraaseja käytännön keskusteluharjoitusten avulla sekä A1.1-tason alkeisjatkokurssi. Kielikorvaa totutellaan sekä Euroopan portugaliin että Brasilian portugaliin.

“Opettaja onnistui pitämään opiskelumotivaationi hyvänä koko kurssin ajan. Opin ja haluan oppia lisää.”

Opiskelija

portugali

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Suosittelemme, että hankit oppikirjan heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Opisto ei vastaa oppikirjojen hankinnasta.

Tutustu tarkemmin kielten taitotasoihin valitaksesi itsellesi sopivan kielikurssin.

Kielikursseja ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriedulla, mutta jos haluat opiskella vieraita kieliä ja käyttää niihin työnantajasi antamaa omaehtoista verovapaata kulttuurietua (max. 400 € vuodessa), opisto voi tehdä siitä työantajasi kanssa erillisen sopimuksen. Tällöin valitset itse kielikurssin ja opisto laskuttaa koko kurssimaksun tai työnantajasi määrittämän osan siitä suoraan työnantajaltasi eli maksua ei tehdä Edenredillä, Epassilla tai Smartumilla. Kysy lisää toimistostamme.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.