Italian kielikurssit

Italian kielikursseista löytyy kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Opistossa voit opiskella italiaa myös liikkuen ja rentoutuen tai hybridisti.

Italian kielen kurssit

Alkeistason italian kielen kurssit

Italian kielikursseista löytyy kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Alkeistason kursseilla (EU 0–A1.3) kerrataan italian alkeita ja rohkaistutaan käyttämään kieltä. Valikoimasta löytyy yleensä myös Italian pika-alkeet matkailijoille, jolla opit runsain harjoituksin matkailijan tarvitsemia sanoja, fraaseja ja ääntämistä. Opistossa italiaa voi myös opiskella stressittömästi – kurssilla Opi italiaa liikkuen ja rentoutuen sanat ja kielirakenteet soljuvat muistiin ponnistelematta. Kurssilla tehdään meditaatiivisia, joogatekniikaan perustuvia rentoutus- ja visuaalisaatioharjoituksia.

Perustason italian kielen kurssit

Perustason kursseilla (EU A2.1–A2.2) kerrataan italian puhetaitoja, kirjoittamista, kuuntelua, sanastoa ja kielioppia. Kurssilla Italialaisen muodin historia tutustut italialaisiin muotitaloihin, niiden historiaan ja myytteihin.

Keskitason italian kielen kurssit

Keskitason kursseilla (EU B1-B2) kursseilla opetus on pääasiassa italiaksi. Kursseilla kehitetään keskusteluvalmiuksia, kuullun ymmärtämistä ja kirjallista ilmaisua. Kurssilla kulttuurimatka Italiassa pääset mielenkiintoiselle nojatuolimatkalle Pohjois-, Keski- ja Etelä-Italiaan tutkimaan alueiden kulttuurin erikoisuuksia ja samalla laajentamaan sanastoasi.

“Opettaja on työssään taitava ja osaa huomioida eri ryhmäläisten tarpeet ja taidot. Ryhmän koko on sopivan pieni, jotta kaikki saavat puheaikaa.”

Opiskelija

italia

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Suosittelemme, että hankit oppikirjan viimeistään ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Useimmat kirjat löytyvät kirjakauppojen hyllyltä, mutta toisinaan kirjan tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1–2 viikkoa ja kirjakaupankin kautta jopa 3–5 viikkoa.

Tutustu tarkemmin kielten taitotasoihin valitaksesi itsellesi sopivan kielikurssin.

Kielikursseja ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriedulla, mutta jos haluat opiskella vieraita kieliä ja käyttää niihin työnantajasi antamaa omaehtoista verovapaata kulttuurietua (max. 400 € vuodessa), opisto voi tehdä siitä työantajasi kanssa erillisen sopimuksen. Tällöin valitset itse kielikurssin ja opisto laskuttaa koko kurssimaksun tai työnantajasi määrittämän osan siitä suoraan työnantajaltasi eli maksua ei tehdä Eazybreakilla, Edenredillä, ePassilla tai Smartumilla. Kysy lisää toimistostamme.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.