Italian kielikurssit

Italian kielikursseista löytyy kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Opistossa voit opiskella italiaa myös liikkuen ja rentoutuen tai hybridisti.

Italian kielen kurssit

Alkeistason italian kielen kurssit

Italian kielikursseista löytyy kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Alkeistason kursseilla (EU 0–A1.3), joilla opetellaan ja kerrataan italian alkeita ja rohkaistutaan käyttämään kieltä. Valikoimasta löytyy Iltapäivän italiaa matkailijoille, jolla opit runsain harjoituksin matkailijan tarvitsemia sanoja, fraaseja ja ääntämistä.

Perustason italian kielen kurssit

Perustason kursseilla (EU A2.1–A2.2) harjoitellaan ja viimeistellään perustason italian puhetaitoja, kirjoittamista, kuuntelua, sanastoa ja kielioppia. Lyhytkurssit, kuten Italialaisen komediaelokuvien ikonit’ Kulttuurimatka Firenzeen ja sen historiaan sekä Italian vebien tehojumppa maustavat mukavasti italian opintoja.

Keskitason italian kielen kurssit

Keskitason kursseilla (EU B1-B2) kursseilla opetus on pääasiassa italiaksi. Kursseilla kehitetään keskusteluvalmiuksia, kuullun ymmärtämistä ja kirjallista ilmaisua.

“Kiva kurssi, kiitoksia! Materiaali oli toimivaa ja harjoitukset ja kotitehtävät auttoivat oppimista. Tunneilla oli mukava ilmapiiri ja opettaja esitti asiat selkeästi.”

Opiskelija

italia

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Suosittelemme, että hankit oppikirjan viimeistään ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Useimmat kirjat löytyvät kirjakauppojen hyllyltä, mutta toisinaan kirjan tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1–2 viikkoa ja kirjakaupankin kautta jopa 3–5 viikkoa.

Tutustu tarkemmin kielten taitotasoihin valitaksesi itsellesi sopivan kielikurssin.

Kielikursseja ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriedulla, mutta jos haluat opiskella vieraita kieliä ja käyttää niihin työnantajasi antamaa omaehtoista verovapaata kulttuurietua (max. 400 € vuodessa), opisto voi tehdä siitä työantajasi kanssa erillisen sopimuksen. Tällöin valitset itse kielikurssin ja opisto laskuttaa koko kurssimaksun tai työnantajasi määrittämän osan siitä suoraan työnantajaltasi eli maksua ei tehdä Edenredillä, Epassilla tai Smartumilla. Kysy lisää toimistostamme.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.