Englannin kielikurssit

Englannin kielikursseista löytyy kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Valitse englannin kielen kursseista omaan tarpeeseesi sopiva, jotta voit opiskella juuri oikealla haastavuuden tasolla. Halusit sitten harjoitella puhumista, englannin kielioppia tai englantia työelämää varten, kielikurssimme auttavat sinua.

Englannin kielen kurssit

Alkeistason englannin kielen kurssit

Englannin kielikursseista löytyy kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Alkeistason kursseilla (EU 0–A1.3) kerrataan englannin alkeita ja rohkaistutaan käyttämään kieltä.

Perustason englannin kielen kurssit

Perustason kursseilla (EU A2.1–A2.2) kerrataan englannin puhetaitoja, kirjoittamista, kuuntelua, sanastoa ja kielioppia. Keskitason kursseilla (EU B1) keskitytään erityisesti keskustelutaitoihin ja laajennetaan sanastoa.

Keskitason englannin kielen kurssit

Valikoimasta löytyy myös erikoisaiheisia kursseja, kuten Wine Tasting in English, työelämän kurssit Working in English B1 ja B2, matkailukurssi Around the World in English, ääntämiskurssi Pronounce English Better!, keskustelukurssi klassikkokirjallisuudesta Read and Talk English Classics sekä keskustelu- ja sanastokurssi Read and Talk! (B2-C1) erilaisten tekstien inspiroimana.

Ylimmän tason englannin kielen kurssit

Ylimmän tason kursseilla (EU C1–C2) hiotaan kielitaitoa lähelle syntyperäisen tasoa. Tarjolla on esimerkiksi IELTS-kurssi, joka valmentaa kielitestiä varten. IELTS on yleisimmin hyväksytty englannin kielen osaamista testaava kielikoe.

“Kurssi yllätti minut positiivisesti. Kurssilla käytetyt opetustavat tukivat oppimistani ja kannustivat käyttämään kieltä.”

Opiskelija

englanti

Kaksi nuorta naista opiskelee yhdessä englantia luokkahuoneessa. Helsingin aikuisopiston englannin kielen kurssit ovat nappivalinta jokaiselle, joka haluaa kehittyä.

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Suosittelemme, että hankit oppikirjan heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Opisto ei vastaa oppikirjojen hankinnasta.

Tutustu tarkemmin kielten taitotasoihin valitaksesi itsellesi sopivan kielikurssin.

Kielikursseja ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriedulla, mutta jos haluat opiskella vieraita kieliä ja käyttää niihin työnantajasi antamaa omaehtoista verovapaata kulttuurietua (max. 400 € vuodessa), opisto voi tehdä siitä työantajasi kanssa erillisen sopimuksen. Tällöin valitset itse kielikurssin ja opisto laskuttaa koko kurssimaksun tai työnantajasi määrittämän osan siitä suoraan työnantajaltasi eli maksua ei tehdä Edenredillä, Epassilla tai Smartumilla. Kysy lisää toimistostamme.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.