Viron kielikurssit

Viron kielikursseista löytyy kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Valikoimasta löytyy myös keskustelukursseja.

Viron kielen kurssit

Alkeistason viron kielen kurssit

Viron kielikursseista löytyy kursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Alkeistason kursseilla (EU 0–A1.3) harjoitellaan suullista kielitaitoa, kuuntelua, ääntämistä ja peruskielioppia. Tavoitteena on oppia selviytymään tavallisissa arkipäivän tilanteissa.

Perustason viron kielen kurssit

Perustason kursseilla (EU A2.1–A2.2) laajennetaan sanavarastoa ja kerrataan kielioppia.

Keskitason viron kielen kurssit

Keskitason (EU B1)  Viron keskustelukurssilla harjoitetaan suullista taitoa ajankohtaisista aiheista mukavassa ilmapiirissä etänä. Samalla sanasto laajenee ja esim. uutislähetysten myötä kuuntelutaito kohenee.

“Viron kielen keskustelukurssin ohjelma oli sopivan vaihteleva, siinä oppi yllättävästi sekä kielioppia että sanoja, muut kurssilaiset olivat hauskoja ja opettaja koko ajan erittäin kannustava.”

Opiskelija

viro

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Suosittelemme, että hankit oppikirjan viimeistään ensimmäisen opetuskerran jälkeen. Useimmat kirjat löytyvät kirjakauppojen hyllyltä, mutta toisinaan kirjan tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1–2 viikkoa ja kirjakaupankin kautta jopa 3–5 viikkoa.

Tutustu tarkemmin kielten taitotasoihin valitaksesi itsellesi sopivan kielikurssin.

Kielikursseja ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriedulla, mutta jos haluat opiskella vieraita kieliä ja käyttää niihin työnantajasi antamaa omaehtoista verovapaata kulttuurietua (max. 400 € vuodessa), opisto voi tehdä siitä työantajasi kanssa erillisen sopimuksen. Tällöin valitset itse kielikurssin ja opisto laskuttaa koko kurssimaksun tai työnantajasi määrittämän osan siitä suoraan työnantajaltasi eli maksua ei tehdä Edenredillä, Epassilla tai Smartumilla. Kysy lisää toimistostamme.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.