Kirjoittamisen ja esiintymistaitojen kurssit

Kirjoittamisen ja viestinnän kursseilla harjoitellaan mm. kirjoittamista eri tyyleillä. Valikoimasta löytyy sarjakuvakurssi, romaanin kirjoittamisen kurssi tai tarinatyöpaja.

Kirjoittaminen

Kirjoituskurssit

Kirjoittamisen kursseilla tutustutaan mm. runouden maailmaan. Romaanin kirjoittamisen kursseilla saadaan konkreettisia työkaluja oman romaanin työstämiseen. Sarjakuvakursseilla tutustutaan eri tarinankerronnan tapoihin.

“Kurssi ylitti odotukseni erilaisuudellaan. Se oli jotakin muuta, mitä odotin. Lisää tällaista. Annoinkin opettajalle kehittämisehdotuksia, jolla voi vielä parantaa jo nyt hyvää formaattia.”

Opiskelija

kirjoittaminen ja puheilmaisu

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Opintoneuvonta tarjoaa sinulle aina apua oikean tason ja kurssin löytämiseksi, esimerkiksi silloin jos aiemmasta kurssista on aikaa tai jos haluat tutustua ihan uuteen lajiin.

Opintoneuvonta
""

Muista

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä esimerkiksi Zoomilla. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.