Verkko-opetus

Opiskele helposti verkossa

Opiston valikoimassa on verkkokursseja mm. liikunnan, tanssin, kirjoittamisen ja kielten alueilta. Osa kursseista on hybridikursseja – voit valita, osallistutko lähi- vai reaaliaikaiseen etäopetukseen. Osallistuminen on helppoa, et tarvitse erityisiä tietoteknisiä taitoja.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Opintoneuvonta
""

Verkkokurssi

Kokonaan verkkokoulutusalustalla toteutettava kurssi. Voit katsella tallenteita tai tehdä tehtäviä ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssi ei sisällä lainkaan vuorovaikutusta opettajan tai toisten opiskelijoiden kesken. Opistossa käytetään verkkoalustana yleensä Moodlea.

Etäopetus (reaaliaikainen)

Opetus toteutetaan verkossa reaaliaikaisesti samaan tapaan kuin luokkahuoneessa, mutta jaetaan esim. Teamsin tai Zoomin kautta etänä osallistuville opiskelijoille.

Monimuoto-opetus

Kurssin sisällöt ovat verkkokoulutusalustalla, yleensä Moodlessa. Kurssi sisältää yhden tai useamman opetusmenetelmän:
• tapaamisia kasvokkain
• tapaamisia verkossa (esim. verkkoluennot, ryhmäkeskustelut, ryhmätyöt)
• tehtävien kommentointia
• keskustelupalsta

Hybridi (reaaliaikainen lähi- ja etäopetus)

Opetus toteutetaan fyysisessä luokkahuoneessa, jossa osa osallistujista on paikalla. Opetus jaetaan esim. Teamsin tai Zoomin kautta etänä osallistuville opiskelijoille.