Terveys ja hyvinvointi (Itä-Suomen yliopisto)

Ergonomian ja työhyvinvoinnin perusopinnot 25 op

Ergonomian perusopinnot tarjoavat laaja-alaista ja monitieteistä opetusta ergonomian eri osa-alueilla. Opinnot sopivat kaikille työhyvinvoinnista ja ergonomiasta kiinnostuneille, erityisesti työsuojelun, työterveyden ja henkilöstöhallinnon toimijoille. Opinnot eivät edellytä aiempaa kokemusta tai opintoja aihealueelta. Tavoitteena on, että opiskelija oppii tunnistamaan, kuvaamaan ja mittaamaan ergonomisia ilmiöitä ja soveltamaan tietoa käytännössä yrityksissä ja työpaikoilla. Opintoihin liittyvät mittaukset toteutetaan todellisissa työpaikoissa. Opinnot on mahdollista suorittaa myös videoaineiston avulla.

Opintojaksot

  • Työhyvinvoinnin kehittämisen avaimet 4 op
  • Työn monipiirteinen kuormittavuus 7 op
  • Työ ja turvallisuus 3 op
  • Työyhteisö ja osaaminen 7 op 
  • Työympäristö 4 op

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Avoimeen yliopistoon liittyvää opintoneuvontaa Helsingin aikuisopistossa antaa Marita Parkkonen, 050 477 3866, marita.parkkonen@helao.fi

Kysymyksiin oppiaineen sisällöstä vastaa opinnot järjestävä yliopisto.

Tentteihin ja tenttituloksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Helsingin aikuisopiston toimistoon, 09 41 500 300, toimisto@helao.fi

Avoimen yliopiston opintojen ohjauksesta saat apua ja tukea opintojesi suunnitteluun, omien opiskelutaitojesi kehittämiseen tai oppimisvaikeuksiin.

Rekisteröitymiseen, Moodleen ja verkko-opintojen etenemiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä opinnot järjestävään avoimeen yliopistoon ja siellä oman oppiaineen opintosihteeriin tai koulutussuunnittelijaan.