Mielen ja kehon hyvinvointi

Hyvinvoinnin kursseilla saat lisää henkisiä voimavaroja ja pysähdystuokioita kiireisen arjen keskelle. Kursseilla lisäät itsetuntemusta ja mielen hyvinvointia.

Mielen ja kehon hyvinvointi

Rentoutus-, meditaatio- ja hierontakurssit

Hyvinvoinnin kursseilta löydät esimerkiksi Alexander- ja Klein-tekniikkaa sekä Feldenkraisia. Tarjolla on myös rauhoittava hengitys -kurssi, intialaista päähierontaa, parihierontaa ja meditaatiota. Kurssien tarkoituksena on saada henkisiä voimavaroja ja pysähdystuokioita kiireisen arjen keskelle.

Elämäntaidot ja ihmissuhteet

Kursseilla perehdytään eri lähestymistapojen ja menetelmien kautta ihmisen ajatteluun, käyttäytymiseen ja vuorovaikutukseen. Tarkoituksena on lisätä itsetuntemusta ja mielen hyvinvointia. Kursseja on yhden kerran tutustumiskursseista pidempiin kursseihin ja ne ovat avoimia kaikille. Kursseista löytyy esimerkiksi erilaisia NLP-kursseja sekä mm. Itsemyötätunto ja Erokirje eksälle -kurssi.

“Olen huipputyytyväinen kurssiin. Ilmapiiri oli turvallinen ja luottamuksellinen, tuntui helpolta puhua ryhmässä avoimesti. Harjoitukset olivat toimivia ja auttoivat pysähtymään. Opettajan kysymykset auttoivat ymmärtämään omaa ajattelua ja itseä.”

Opiskelija

elämäntaidot ja ihmissuhteet

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi tai taso!

Muista

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta. Ota mukaan oma puhdas pyyheliina jumppa-alustan suojaksi.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä esimerkiksi Zoomilla. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä joustavasti vaikka kotoa käsin. Opettajalta saamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.