Hierontakurssit

Hierontakurssit

Hieronnan avulla voidaan lievittää stressiä, jännitystä ja lihasten kipua sekä parantaa verenkiertoa ja rentoutumista. Opiston tarjonnasta löytyy useampia hierontakursseja.

Intialaisen päähieronnan kurssilla hierotaan vuosituhansia vanhan intialaisen perinteen mukaan pää, kasvot, korvat, niska ja hartiaseutu. Rentouttava hieronta vahvistaa ja virkistää kasvojen lihaksia, lisää aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa. Nautinnollinen hieronta tehdään hierottavan istuessa tuolilla. Kurssille osallistutaan oman parin kanssa.

Niska-hartia-hierontakurssi sisältää teoriaa ja käytäntöä. Kurssilla tutustutaan pinnallisiin lihaksiin, yleisimpiin niska-hartiavaivoihin sekä niiden omatoimiseen huoltamiseen. Käytännön osiossa hieronta toteutetaan lattialla pareittain. Kurssille osallistutaan oman parin kanssa. 

Jalkojen itsehieronta -kurssilla tehdään itsehierontaa sekä pallolla että käsillä keskittyen jalkaterien, pohkeiden sekä säärien alueelle. Jalkaterät kantavat päivittäin koko kehomme painoa ja niitä onkin tärkeää vahvistaa ja liikuttaa. Hieronta on yksi tärkeä itsehoidon väline. Hieronta rentouttaa, edistää verenkiertoa ja lisää liikkuvuutta.

Erilaisia hierontakursseja on tarjolla Helsingin aikuisopistossa pitkin vuotta

Hierontakurssi Helsinki – Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.