Jooga – Helsinki

Jooga auttaa kehon ja mielen hyvinvointiin. Meiltä löydät joogakurssit vasta-alkajille ja kokeneille joogaajille. Katso Helsingin aikuisopiston joogakurssit.

Jooga auttaa kehon ja mielen hyvinvointiin

Joogakursseilla keskitytään ihmiseen kokonaisvaltaisesti ja tavoitteena on huoltaa sekä kehoa että mieltä. Kurssitarjonnassa on lukuisia joogalajeja, joiden painotukset vaihtelevat fyysisestä harjoituksesta meditatiiviseen sekä erilaisiin teemoihin. Valinnanvaraa löytyy sekä vasta-alkajille että kokeneemmillekin joogaajille. Myös erilaisille kohderyhmille, kuten senioreille tai synnytyksestä palautuville äideille, löytyy useampi kurssi.

Astangajooga

Astangajooga on fyysinen ja dynaaminen joogan laji, joka perustuu systemaattisessa järjestyksessä tehtävään asanoiden eli asentojen liikesarjaan.

Iyengarjooga

Iyengarjooga on asanaharjoitteluun perustuvaa joogaa, johon tuodaan syvyyttä erilaisten apuvälineiden käytöllä. Tunneilla keskitytään tarkkaan kehon linjaukseen, joka vaikuttaa lihastasapainoon ja liikkuvuuteen.

Kundaliinijooga

Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa, jossa yhdistyvät joogan eri osa-alueet: dynaamiset harjoitukset, tietoinen hengitys, käsien asennot, lihaslukot, yksisuuntainen keskittyminen ja mantrat. Tunti koostuu harjoitussarjasta, syvärentoutuksesta ja meditaatiosta.

Lyhytkursseilla pääset tutustumaan muun muassa akro-, nauru- ja yin-joogaan sekä Grounding Yin ® -joogahoitoon.

“Opettaja on erinomainen ja hän tuo jatkuvasti uutta omaksuttavaa joogatunneille!”

Opiskelija

liikunta

Joogakurssi Helsinki – Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta. Ota mukaan oma puhdas pyyheliina jumppa-alustan suojaksi.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.

Joogakurssi Helsinki – valinnanvaraa löytyy vasta-alkajille ja kokeneemmille joogaajille. Kuvassa nainen venyttelemässä rannettaan risti-istunnassa joogasalissa.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä esimerkiksi Zoomilla. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.