Yhteiskunta ja ympäristö

Yhteiskunta ja ympäristökurssien valikoima on laaja. Voit valmistautua vaeltamiseen arktisilla alueilla tai oppia tekemään kauniita kukkakimppuja. Suosittuja kursseja ovat olleet viinimatkailukurssit, joissa tutustutaan kulttuuriin, historiaan ja viineihin.

Ilmoittaudu kurssiverkkokaupassa

Yhteiskunta- ja kulttuurikurssit

Kursseilla on mahdollisuus tutustua esimerkiksi japanilaiseen teekulttuuriin syntyperäisen teeseremoniaohjaajan kanssa tai Italian viinialueisiin pienten maistiaisten kera. Myös sukututkimusta on tarjolla. Eri kulttuurien tuntemusta lisäävät kurssit ovat olleet suosittuja. Lue lisää yhteiskunta- ja kulttuurikursseista.

Luonto- ja veneilykurssit

Kursseilta voi myös saada vinkkejä puutarhaan tai kukkienhoitoon. Veneilijät voivat opiskella ja suorittaa vanhan laivuritutkinnon korvaavan Navigointi-kurssin ja Cevni-tutkinnon. Lisänä veneilyn perusteita ja VHF-radion käyttöä. Suosittu Tähtäimessä Huippuvuoret -kurssi valmentaa vaeltamiseen arktisilla alueilla. Lue lisää luonto- ja veneilykursseista.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Opintoneuvonta
""

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.