Mediataitojen kurssit

Mediataitojen kursseja on tarjolla sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Mediataitoihin kuuluvat mm. videokuvaus ja-editointi, valokuvaus ja kuvankäsittely, graafinen suunnittelu sekä ilmais- sekä ammattilaisohjelmistojen käyttö. Mediataitojen hallinnasta on hyötyä työelämässä ja vapaa-ajalla.

Mediataidot

Valokuvauksen kurssit

Voit harjoitella luovaa kännykkäkuvausta, tutustua valokuvauksen perusteisiin, kertoa tarinoita tai järjestää valokuvasi sarjoiksi. Valokuvauksen kursseilla perehdytään erityisesti kameran käyttöön niin huolella kuin improvisoiden, sommitteluun ja valaistukseen. Lue lisää valokuvauksen kursseista.

Videokuvauksen kurssit

Videokuvauksen ja -editoinnin kurssilla opit rakentamaan pienen tarinan kuvauksen ja leikkauksen avulla.

Kuvankäsittelyn kurssit

Kuvankäsittelyn kursseilla tutustutaan Adoben Photoshopin ja ilmaistuotteiden käyttöön kuvien muokkaamisessa ja parantelussa.

Julkaisutekniikat

Julkaisutekniikoiden kursseilla opit valmistamaan digitaalisesti julkaisuvalmiita töitä niin printtiin kuin nettiinkin. InDesign voi olla myös luova työkalu.

Animaatio

Animaatiokurssilla opit itse luotujen elementtien yhdistelyä ja animointia Adoben After Effects-ohjelmalla sekä ilmaisohjelmilla.

Some

Somekurssilla opit alkeet blogin, YouTuben ja podcastin käytössä. Sosiaalisen median erilaiset palvelut ovat erinomainen tapa luoda omaa brändiä tai markkinoida yritystä.

“Opettaja opettaa erityisen selkeästi ja pitää huolen, että kaikilla on mahdollisuus pysyä mukana. Hän on selvästi miettinyt tarkkaan missä järjestyksessä ja millä vauhdilla uudet asiat kannattaa tuoda esille, jotta opitun ehtii sisäistää/harjoitella. Vauhti ei kuitenkaan koskaan ole liian hidas vaan sopivasti esitellään uutta ja innostavaa asiaa.”

Opiskelija

mediataidot

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Jos kurssilla käytetään Adoben tai POWER BI -ohjelmistoja, tulee osallistujan asentaa tili ja luoda omat tunnukset ennen kurssin alkua. Linkit löytyvät kunkin kurssin tiedoista.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.