Kauneus ja muoti -kurssit

Kauneuskursseilla saat vinkkejä uusien kampausten tekoon, ihonhoidon perusteisiin tai opit tekemään juhlameikin. Muotikursseilla tutustut mm. vastuulliseen tyyliin.

Kauneus- ja muotikurssit

Kauneuskurssit – Meikkaus ja kampaukset

Kauneudenhoitoalueen kursseilla on mahdollisuus perehtyä esimerkiksi luonnonkosmetiikalla ihonhoidon perusteisiin tai opetella tekemään helppo arkimeikki ja juhlameikki. Kampauskursseilla opetellaan erilaisten lettien ja kampausten tekemistä. Meikki- ja kampauskursseja on syksyllä myös senioreille.

Meikkauskurssi Helsinki – Kauneudenhoidon kursseilla on mahdollisuus perehtyä esimerkiksi ihonhoidon perusteisiin tai opetella tekemään arkimeikki ja juhlameikki. Kuvassa tummahiuksinen nainen harjoittelee meikkivoiteen levittämistä käsipeilin avulla. Pöydällä on paljon meikkausvälineitä.

Muotikurssit

Muotikursseilla opit tunnistamaan oman vartalotyyppisi ja luomaan kestävän tyylin itsellesi. Saat tietoa muodin eettisyydestä ja vaatteiden laadusta. Kurssit sopivat kaikille!

“Kurssi oli erinomainen. Opettajan tapa opettaa on innostava, kannustava ja arvostava. Sain kurssilta mitä odotin ja enemmänkin.”

Opiskelija

kauneus ja muoti

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.