Blogi
03 / 01 / 24

Korean kielen opettaja Heeyoung Han: ”K-pop, draamasarjat ja ruokakulttuuri innostavat kielen opiskeluun”

Opiston korean kielen kurssit jatkavat suosiotaan. Heeyoungille kielten oppiminen ja opettaminen on aina ollut tärkeää.

Koreaa äidinkielenään puhuva Heeyoung on asunut vuodesta 2005 alkaen Helsingissä ja toiminut 9 vuoden ajan logistiikka-alalla.

– Suomalainen lempinimeni on ”Hiisku”. Entinen työkaverini antoi minulle nimen, koska se on helppo lausua ja tutun kuuloinen suomalaisille, Heeyoung nauraa.

Heeyoung on suorittanut filosofian kandidaatin tutkinnon Hongikin yliopistossa Soulissa pääaiheenaan ranskan kieli ja kirjallisuus. Hän on suorittanut myös asioimistulkkauksen ammattitutkinnon Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa. Heeyoung on opettanut Korealaisessa Kielikoulussa Suomessa asuvia korealaistaustaisia monikielisiä lapsia ja nuoria sekä tehnyt vapaaehtoistyötä rehtorina ja opettajana 10 vuoden ajan.

– Haluan auttaa opiskelijoitani löytämään innostuksen korean kieleen ja kulttuuriin. Opiston alkeiskurssilla opiskellaan korean Hangeul-aakkostoa, tavujen rakentamista ja ääntämistä. Tarjolla on myös jatkokursseja pidempään opiskelleille. Kursseilla tutustutaan matkailukohteisiin, ruokaan ja tietysti maailmalla supersuosittuun viihdekulttuuriin. Nähdään kurssilla!

함께 공부해요!