Työelämäkurssit

Työelämäkursseilla opiskellaan mm. kirjanpidon perusteet ja yritysverotuksen pääpiirteet. Kursseilla tutustutaan myös asunto-osakeyhtiön hallitustyöskentelyyn.

Työelämäkurssit

Kirjanpito ja taloushallinto

Kirjanpidon perusteet kurssilla opiskellaan kirjanpidon perusteet ja arvonlisäverotus, liiketapahtumien kirjaukset, arvonlisäveroilmoitukset, tuloslaskelma, tase ja tilinpäätös sekä yritysverotuksen pääpiirteet. Kirjanpito-kurssi pitää sisällään myös kirjanpito-ohjelman pääpiirteiden opettelun ja antaa eväät taloushallinnon tehtävissä.

Ammatillinen kasvu

Luovuutta urasuunnitteluun on uusi verkkokurssi, jossa luovien menetelmien avulla etsit ja tunnistat toiveitasi ja tarpeesi urapolkusi mutkissa.

Työsuhteen pelisääntöjä ja käytäntöä on lyhyt uppoutuminen työlainsäädännön periaatteisiin ja voit tuoda oman kysymyksesi tutkittavaksi työlainsäädännön näkökulmasta.

Jos työsuojeluasiat eivät tunnu kuuluvan kenellekään, tule Työsuojelu kuuluu kaikille- kurssille. Kolmen illan kurssilla saat peruspaketin työsuojelun säädöksistä ja perusperiaatteista.

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.