Kuoro Helsinki

Kuorossa iloitaan yhdessä laulamisesta, opetellaan kuuntelemaan toisia sekä vahvistamaan laulutaitoa yhdessä kokeillen ja yhteissointia kehittäen. Opistotalossa kokoontuu kolme sekakuoroa HELAO kuoro, Päiväkuoro senioreille ja Popular Music Choir in English, jossa opetus on englanniksi. Kuorojen harjoitukset pidetään opistotalon juhlasalissa kerran viikossa, eikä kuoroihin ole koelaulua, vaan mukaan pääsee kaikki tasot. Lisäksi opistolla on kaksi muuta kuoroa, Naiskuoro Femail Singers ja Procantus, jotka kokoontuvat omissa tiloissaan. Näihin kahteen kuoroon pidetään koelaulut aina lukukauden alussa.

“Kuorolaulutekniikka kurssi oli todella onnistunut ja opettaja oli ammattilainen! ”

Opiskelija

musiikki

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.