Klassisen laulun kurssit

Klassisen laulun kursseilla opetellaan klassisen laulun perusteita erilaisilla hengitys- ja ääniharjoituksilla sekä tutustutaan monipuolisesti klassisen laulun ohjelmistoon. Kurssilla pääsee tutustumaan omaan ääneensä instrumenttina ja saa myös eväitä sen kehittämiseen. Kursseilla lauletaan myös yksinkertaisia lauluja äänenmuodostukseen, fraseeraukseen ja tulkintaan keskittyen.

Opiston tarjonnassa on erilaisia klassisen laulun kursseja. Paritunneilla opitaan yhdessä laulamalla ja kuuntelemalla sekä lisäksi molemmat oppilaat saavat tunnin aikana myös omaa lauluaikaa. Yksilötunneilla tutustut klassisen laulun perusteisiin ja keskeiseen ohjelmistoon lähtötasosi ja tavoitteiden mukaan. Klassisen laulun pienryhmään osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta laulamisesta tai musiikin harrastamisesta. Ja Klassisen laulun tiiviskurssille voi osallistua oli sitten aloittelija tai pidempään laulua harrastanut.

“Kurssi on ollut juuri sellainen, kun olen kaivannut. Opettaja on hyvin ammattitaitoinen ja pystyy haastamaan ja osaa suhteuttaa tasoa oppilaan mukaisesti. Olen nauttinut hyvin paljon oman instrumentin uudelleen herättämisestä mutta myös oppinut uutta.”

Opiskelija

musiikki

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.