Hyvinvointi ja kauneus

Hae kursseja ja ilmoittaudu

Mielen ja kehon hyvinvointi

Valikoimassa on esimerkiksi Alexander-tekniikkaa, parihierontaa, rentoutusta ja meditaatiota. Elämäntaitoaineisiin kuuluu mm. NLP-kursseja sekä itsemyötätunto- ja erityisherkkyyskursseja. Lue lisää mielen ja kehon hyvinvoinnin kursseista.

Kauneus ja muoti

Meikkikursseilla on mahdollisuus opetella arki- ja juhlameikkausta. Tarjolla on kursseja niin aloittelijoille kuin jo edistyneille. Lisäksi voit harjoitella luonnonkosmetiikan valmistusta itse tai tutustua ihonhoitoon ja meikkaukseen luonnonkosmetiikan tuotesarjalla. Tyylikursseilla pääset tutustumaan stailaamisen perusteisiin tai vaikka etsiä omaa persoonallista tyyliä imagokonsultin opastamana. Lue lisää kauneus ja muoti -kursseista.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Opintoneuvonta tarjoaa sinulle aina apua oikean tason ja kurssin löytämiseksi, esimerkiksi silloin jos aiemmasta kurssista on aikaa tai jos haluat tutustua ihan uuteen lajiin.

Opintoneuvonta
""

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään. Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia. Runeberginkadulla ja Annankadulla on pukuhuoneita, joissa on myös lukollisia kaappeja. Säilytä arvokkaat tavarat aina lukollisissa kaapeissa tai ota ne mukaan liikuntasaliin. Opisto ei vastaa kadonneista tavaroista.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä esimerkiksi Zoomilla. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.