Uutiset
06 / 05 / 24

Kaipaatko yksityistuntia tai tilauskurssia kaveriporukalle tai työyhteisölle?

Tiesitkö, että tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille yksittäiskursseja tai laajempia koulutuskokonaisuuksia musiikin, kauneuden ja teatterin alueilta. Räätälöimme koulutusta tilaajan tarpeiden mukaisesti joko opiston tai asiakkaan omissa tiloissa.

Musiikin tilauskursseja voivat olla erilaiset laulu- äänenkäytönkurssit. Kursseilla kokeillaan esimerkiksi oman äänen rajoja erilaisilla harjoituksilla, tehdä hengitysharjoituksia terveen äänenkäytön näkökulmasta tai laulaa tilaajan lempikappaleita. Kursseja toteutetaan ryhmässä, parin kanssa tai yhden hengen tilauskursseina.

Kauneuskurssit sisältävät opastusta meikkaamisessa ja oikeiden tuotteiden valinnassa. Kurssilla harjoitellaan vaikkapa juhlameikin tai -kampauksen tekoa.

Laulu- ja meikkikurssit ovat hauska lisä esimerkiksi syntymäpäiville, polttareihin tai erilaisiin illanviettoihin ystävien tai työporukan kesken.

Teatteri- ja ilmaisukurssit soveltuvat hyvin yöyhteisön virkistäytymis- tai koulutuspäiville. Esimerkiksi Teatterin työkaluja työelämään -kurssilla opetellaan soveltamaan teatterin työkaluja omaan työhön. Kurssilla harjoitellaan erilaisten ilmaisuharjoitusten kautta kontaktia, puhumista, kuuntelemista ja läsnäoloa. Kurssin tavoitteena on virkistää ja antaa lisää energiaa työhön.

Oli koulutustarpeesi millainen tahansa, kaikki kurssit räätälöidään aina toiveidesi mukaisesti. Jos haluat tietää lisää, kerro meille kurssitarpeistasi ja pyydä tarjous minna.hamalainen@helao.fi tai kysy lisää Opintoneuvonnasta.