Työelämätaidot

Työelämäkursseilla voit kehittää omia työelämä- ja uravalmiuksiasi ja hioa työelämässä tarvittavia taitoja. Kursseilla opiskellaan mm. kirjanpitoa ja työelämässä usein tarvittavia tietoteknisiä taitoja.

Hae kursseja ja ilmoittaudu

Työelämäkurssit

Kirjanpidon iltakursseilla opiskellaan nykyaikaista käytännön kirjanpitoa sekä perehdytään kirjanpito-ohjelmaan, asunto-osakeyhtiön, yhdistyksen ja pienen yrityksen kirjanpitoon. Lisäksi käydään läpi eri yhtiömuotojen verotus ja arvonlisävero. Ammatillisen kasvun kursseilta saat tietoja sekä inspiraatiota työelämäsi päätöksiin.  Lue lisää työelämäkursseista.

Työelämän tietotekniikka

Kurssien aiheina keväällä 2023 ovat analytiikka, esitysgrafiikka sekä taulukkolaskenta Excelistä Power BI:hin. Lue lisää työelämän tietotekniikan kursseista.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Opintoneuvonta
""

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Jos kurssilla käytetään Adoben tai POWER BI -ohjelmistoja, tulee osallistujan asentaa tili ja luoda omat tunnukset ennen kurssin alkua. Linkit löytyvät kunkin kurssin tiedoista.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston kielikursseista järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.