Työelämäkurssit

Työelämäkursseilla opiskellaan mm. kirjanpidon perusteet ja yritysverotuksen pääpiirteet. Kursseilla tutustutaan myös asunto-osakeyhtiön hallitustyöskentelyyn.

Työelämäkurssit

Kirjanpito ja taloushallinto

Kirjanpidon perusteet kurssilla opiskellaan kirjanpidon perusteet ja arvonlisäverotus, liiketapahtumien kirjaukset, arvonlisäveroilmoitukset, tuloslaskelma, tase ja tilinpäätös sekä yritysverotuksen pääpiirteet. Kirjanpito-kurssi pitää sisällään myös kirjanpito-ohjelman pääpiirteiden opettelun ja antaa eväät taloushallinnon tehtävissä.

Asunto-osakeyhtiön kirjanpito ja hallitustyöskentely-kurssilla opiskellaan asunto-osakeyhtiön kirjanpidon perusteet, tuloslaskelma, tase ja tilinpäätös. Asunto-osakeyhtiön rahastointi, asuintalovaraus, tuloutus osakkaan ja yhtiön näkökulmista sekä korjaukset. Käydään läpi asunto-osakeyhtiön hallitustyöskentely kokonaisuudessaan.

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.