Kuntonyrkkeily Helsinki

Kuntonyrkkeilyn kurssit

Kuntonyrkkeily on monipuolinen ja tehokas liikuntalaji, jossa syke nousee ja lihakset joutuvat töihin. Se tarjoaa istumatyötä tekeville helpotusta niska-hartiaseudun ja selän ongelmiin sekä haasteita kaipaavalle mahdollisuuden kehittyä.

Harjoittelu koostuu alkulämmittelystä, erilaisista tekniikka- ja välineharjoittelusta sekä loppujäähdyttelystä. Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan myös parin kanssa, mutta siinä ei otella. Kuntonyrkkeily kehittää kestävyys- ja lihaskuntoa sekä koordinaatiota ja motorisia taitoja.

Kuntonyrkkeilyn lisäksi opiston tarjonnassa on myös kovatehoinen Fitboxing, jossa hiki virtaa, kunto kohenee ja lihakset vahvistuvat. Opistolta löytyy hanskat ja muut harjoittelussa tarvittavat välineet.

“Opettaja on mahtava. Tehokkaat tunnit, hyvä musiikki ja hienoa, että hyvällä säällä ollaan ulkona.”

Opiskelija

liikunta

Kuntonyrkkeily Helsinki – Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kuntonyrkkeily Helsinki - Nuori nainen harjoittamassa kuntonyrkkeilyä, joka on monipuolinen ja tehokas liikuntalaji. Naisella on nyrkkeilyhanskat käsissään ja hän virnistää iloisesti punaista taustaa vasten.

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta. Ota mukaan oma puhdas pyyheliina jumppa-alustan suojaksi.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.