Yhteiskunta- ja kulttuurikurssit

Yhteiskunta- ja kulttuurikurssit ovat yleensä lyhytkursseja. Keväällä 2023 ohjelmassa on mm. olut- ja viinikursseja sekä varautumiskursseja.

Yhteiskunta ja kulttuuri

Viini- ja olutkurssit

Kevään 2023 uutuutena on Olutkurssi aloittelijoille. Viinikulttuurikurssit ovat matkailuhenkisiä kursseja, joilla tutustutaan – lukukaudesta toiseen vaihtuen – kulttuurihistoriallisesti merkittäviin alueisiin Ranskassa, Italiassa, Espanjassa ja muuallakin. Kursseilla esitellään laajemmin merkittäviä viinialueita. Kurssilla maistellaan puna-, valko- ja roséviinejä ja/tai samppanjaa.

Varautuminen

Varautumisen 72 tuntia -luennoilta saat perustiedot kriisitilanteisiin varautumiseen. Hätäensiavun kursseilta saat käytännön taitoja toisten auttamiseen.

“Kurssi oli todella loistava ja mielenkiintoinen. Opettaja loi kurssille ystävällisen ja kohteliaan ilmapiirin, ja olen erittäin tyytyväinen kurssin sisältöön”

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.