Työelämän tietotekniikan kurssit

Työelämän tietotekniikkakursseja on sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Tarjonnassa on mm. Power BI datan käsittelykurssi, PowerPoint tai Excel-kurssi.

Työelämän tietotekniikka

Analytiikkakurssit

Power BI -kursseilla opitaan keinoja sinulle tärkeän datan hakemista, jäsentämistä ja kuvaamista varten. Opit hyödyntämään erilaisia visuaaleja, kuten taulukot ja viivakaaviot sekä niihin liittyviä analyyseja.

PowerPoint-kurssit

PowerPoint-kursseilla opiskellaan kuvien, tekstin ja visuaalisen PowerPoint-kursseilla opiskellaan kuvien, tekstin ja visuaalisen kokonaisuuden suunnittelua sekä toteutusta. Tavoitteena taitava ja iskevä kerronta.

Excel-kurssit

Excel-kursseilla pääset alkuun taulukkolaskentaohjelman salaisuuksissa ja hiukan pidemmällekin.

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

“Luksusta saada opetusta tällaiselta osaajalta. ”

Opiskelija

tietotekniikka

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Jos kurssilla käytetään Adoben tai POWER BI -ohjelmistoja, tulee osallistujan asentaa tili ja luoda omat tunnukset ennen kurssin alkua. Linkit löytyvät kunkin kurssin tiedoista.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.

Jos oppimisalustana käytetään Moodlea, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla ennen kurssin alkua.