Suomalainen eroseminaari

Suomalainen eroseminaari

Suomalainen eroseminaari on luotettava ja vakiintunut koulutetun ammattilaisen ohjaama vertaistukiryhmä ja eroauttamisen menetelmä parisuhteen päättymisen työstämiseksi. Tavoitteena on ymmärtää oma ero, purkaa sen nostattamat tunteet ja rakentaa itselle parempi loppuelämä.

Mitä eroseminaarissa tehdään?

Eroseminaari on tarkoitettu helpottamaan sopeutumistasi rakkaussuhteen päättymiseen. Tapaamisia on yhteensä 11 kertaa, aina kolme tuntia kerrallaan. Jokaiselle tapaamiskerralle on oma teemansa, joka on suunniteltu erosta selviytymisen ja oppimisen näkökulmasta. Aiheita käsitellään keskustelujen, luentojen, pienryhmätyöskentelyn sekä erilaisten harjoitusten avulla. Jokaisella tapaamiskerralla annetaan myös kotitehtäviä, jotka auttavat sisäistämään työstettäviä käsitteitä ja aiheita. Tämä eroauttamisen menetelmä todella toimii!

Aiheesta lisää

Helsingin aikuisopisto järjestää suositun eroseminaarin, jossa voi helpottaa sopeutumistasi parisuhteen päättymiseen.

Suomalainen eroseminaari Helsinki – Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.