Muskarit Helsinki

Muskarissa opitaan leikin ja liikkeen kautta musiikkia. Muskarin tavoitteena on sytyttää lapsen innostus musiikkiin. Muskarissa lapset pääsevät kokemaan musiikin kokonaisvaltaisesti. Työtapoina voivat ovat mm. laulaminen, soittaminen, liikkuminen, kuuntelu ja improvisointi. 3-4-vuotiaiden muskarissa opetellaan musiikillisten ja motoristen taitojen lisäksi ikätoverien kanssaryhmässä toimimista. Vauvamuskarissa vanhempi saa kokea musiikin iloa ja elämyksiä yhdessä oman vauvansa kanssa. Yhteiset leikit ja laulut vahvistavat vanhemman ja lapsen välistä tärkeää vuorovaikutussuhdetta.

Opiston tarjonnassa on muskariryhmät vauvoille 0-1-vuotiaat ja taaperoille 1-2-vuotiaat sekä muskari 3-4-vuotiaille, johon lapsi osallistuu ilman vanhempaa.

“Kurssin osallistuja määrä oli juuri sopiva. Ei yhtään ainakaan isompi ryhmä. Ihania lauluja ja loruja.”

Opiskelija

musiikki

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.