Meijerialan Ammattilaiset MVL ry

MVL tarjoaa jäsenilleen avoimen yliopiston opintoja yhteistyössä Aktiivi-Instituutin ja Helsingin aikuisopiston sekä suomalaisten yliopistojen kanssa.

Opiskele edullisemmin MVL ry:n jäsenhintaan avoimessa yliopistossa

  • Kaikki opinnot ovat suoritettavissa verkko-opintoina mistä päin Suomea tahansa.
  • MVL:n tukema syksyn 2022 opintotarjonta ja ilmoittautumislinkit opintoihin ja MVL ry:n jäsenhinnat on lueteltu sivun lopussa. Jäsenhintaisia paikkoja on rajallisesti.

Miten ilmoittaudun MVL:n jäsenenä?

  1. Ilmoittaudu haluamaasi opintoryhmään linkeistä sivun lopusta.
  2. Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen MVL:n jäsenyys ”Liiton jäsenyys” -kohtaan ja valitse hinnaksi: ”Meijerialan Ammattilaisten jäsen (alennettu hinta laskutetaan jäsenedun varmistuttua ja yliopiston hinta rekisteröidyttäessä)”.
  3. Ilmoittautumisen jälkeen näkyvässä vahvistuksessa opintojen hinta on 0 €. Opinnot laskutetaan myöhemmin, kun opintojen alkaminen on varmistunut ja jäsenyys vahvistettu. Yliopiston rekisteröitymismaksu laskutetaan erikseen.
  4. Jää odottamaan Helsingin aikuisopiston toimiston yhteydenottoa. Yhteydenotossa voi kestää, odota rauhassa. Opisto mm. tarkistaa kootusti MVL ry:n ilmoittautujien jäsenyydet ja jäsenhintaiset paikat.

Miten maksan jäsenhinnan?

  1. Vasta kun ryhmä varmistuu alkavaksi ja jäsenyydet on tarkistettu, opisto lähettää opiston osuudesta laskun. Tähän laskuun huomioidaan MVL ry:n jäsenhinta.
  2. Avoin yliopisto veloittaa täysimääräisesti opintojaksokohtaiset rekisteröitymismaksut.
  3. Kaikista ylläolevista maksuista muodostuu opintojen kokonaishinta.
  4. Opintoja ei voi maksaa kulttuurieduilla kuten Eazybreak, Edenred, ePassi tai Smartum.

Miten rekisteröidyn yliopistolle?

Opisto lähettää sinulle ohjeet yliopistolle rekisteröitymistä varten, kun opinnot ovat varmistuneet alkavaksi. Lue saamasi ohjeet rauhassa loppuun asti.

Miten voin perua opinnot?

Voit perua koulutukset maksutta 14 päivää ennen niiden alkua. Perimme täyden, alentamattoman opintomaksun, jos perut myöhässä tai jätät paikan käyttämättä.

Mistä saan opintoneuvontaa?

Opintoneuvontaa antaa Koulutuspäällikkö Marita Parkkonen, marita.parkkonen@helao.fi tai 050 477 3866.
Apua ilmoittautumiseen tai lisätietoja saat Helsingin aikuisopiston toimistosta, toimisto@helao.fi tai 09 41 500 300.

Meijerialan Ammattilaisten MVL ry:n jäsenilleen tarjoamat opinnot syksyllä 2022

MVL ry tukee jäsentensä opintoja maksamalla 75 % ilmoittautumisen yhteydessä maksettavasta opintomaksusta. Jäsenhintainen kurssimaksu laskutetaan jäsenedun varmistuttua. Tuki ei koske yliopiston perimiä maksuja. Jäsenhintaisia paikkoja on rajallisesti.