Uutiset
09 / 01 / 19

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Saamme usein kyselyjä, voivatko muutkin kuin helsinkiläiset opiskella ja harrastaa Helsingin aikuisopistossa. Vastaus on: lämpimästi tervetuloa, olemme kaikille avoin opiskelu- ja harrastusyhteisö, johon osallistumiseen ei tarvita ennakkotietoja tai -taitoja. Helsingin aikuisopisto on yksi Suomen suurimmista yksityisistä kansalaisopistoista. Tarjoamme vuosittain yli tuhat kurssia liikunnan, tanssin, kielten, musiikin, taiteen, kädentaitojen ym. aineiden parista.

Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Muutamia nostoja

Onko verkossa tehty ilmoittautuminen voimassa, jos kurssimaksua ei maksa heti?

On kyllä. Verkkosivujen kautta tehty ilmoittautuminen tulee läpi, vaikka sitä ei maksaisikaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voi maksaa automaattisesta sähköpostivahvistuksesta löytyvillä tiedoilla myös jälkikäteen. Jos eräpäivää haluaa siirtää lähemmäs kurssin alkua, on oltava yhteydessä toimistoon.

Onko Helsingin aikuisopisto sama kuin työväenopisto?

Helsingin aikuisopisto on vapaan sivistystyön lain piiriin kuuluva kansalaisopisto. Opiston omistaja ja ylläpitäjä on toimihenkilöliittojen muodostama Toimihenkilöjärjestöjen Opintoliitto ry. Opisto saa lakisääteistä valtionosuutta.

Voiko alle 18-vuotias osallistua kursseille?

Kurssimme on tarkoitettu pääsääntöisesti yli 15-vuotiaille, jos kurssin sisällössä ei ole muuta mainittu. Järjestämme kuitenkin yhteisiä kursseja aikuisille ja lapsille. Voit tarkistaa asian toimistosta tai opintoneuvonnasta.