Liikunta, tanssi ja hyvinvointi

Liikunnan, tanssin ja hyvinvoinnin kursseilla pidät virkeydestäsi ja mielestäsi huolta. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia kursseja sekä alkajille että jo lajeja pidempään harrastaneille.

Ilmoittaudu kurssiverkkokaupassa

Hyvinvointi ja terveys

Valikoimassa on esimerkiksi Alexander-tekniikkaa, parihierontaa, rentoutusta ja meditaatiota. Elämäntaitoaineisiin kuuluu mm. NLP-kursseja sekä itsemyötätunto- ja erityisherkkyyskursseja. Lue lisää hyvinvoinnin ja terveyden kursseista.

Kauneus ja muoti

Alueen kursseilla on mahdollisuus opetella meikkausta ja kampausta sekä tutustua kestävään tyyliin ja luoda vastuullinen vaatekaappi. Lue lisää kauneus ja muoti -kursseista.

Liikuntakurssit

Liikunnan valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva laji. Liikuntakursseja on sekä alkajille että jo lajeja harrastaneille. Lue lisää liikunnan kursseista.

Tanssikurssit

Tanssikursseja on eritasoisille opiskelijoille ja valikoima on laaja: reggaetón, salsa ja aikuisbaletti ovat erityisen suosittuja. Lue lisää tanssikursseista.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Opintoneuvonta tarjoaa sinulle aina apua oikean tason ja kurssin löytämiseksi, esimerkiksi silloin jos aiemmasta kurssista on aikaa tai jos haluat tutustua ihan uuteen lajiin.

Opintoneuvonta
""

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään. Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta. Ota halutessasi mukaan oma puhdas pyyheliina jumppa-alustan suojaksi. Pukeudu mukaviin liikuntaan sopiviin vaatteisiin.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia. Runeberginkadulla ja Annankadulla on pukuhuoneita, joissa on myös lukollisia kaappeja. Säilytä arvokkaat tavarat aina lukollisissa kaapeissa tai ota ne mukaan liikuntasaliin. Opisto ei vastaa kadonneista tavaroista.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä esimerkiksi Zoomilla. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.