Täyttämällä aineopintojen ilmoittautumislomakkeen hyväksyt nämä maksu- ja peruutusehdot.

Ilmoittautumiseen tarvitaan sähköpostiosoite. Jos sinulla ei ole sähköpostia, voit ilmoittautua lähiopetukseen peruskoulun toimistossa. Etäopetukseen ei voi osallistua ilman sähköpostia.

Jos olet jo käynyt jonkin ohjelmassa olevan Helsingin aikuisopiston peruskoulun suomen kielen kursseista, et voi valitettavasti osallistua samalle kurssille uudelleen. Tarkistamme ilmoittautuneet ennen kurssin alkamista. Voit pyytää lisätietoa peruskoulun toimistosta.

Kurssien maksaminen

Kurssin voi maksaa suomalaisessa verkkopankissa (Svea maksupalvelut) tai laskulla. Maksutapa valitaan ennen hakemuksen täyttämistä. Jos valitset laskun, niin oppilaitos lähettää sen sinulle sähköpostilla.

Jos maksaminen ei ole mahdollista suomalaisessa verkkopankissa eikä laskulla, voit maksaa kortilla peruskoulun toimistossa. Emme vastaanota käteistä. Peruskoulun kursseja ei voi maksaa liikunta- ja kulttuuriedulla.

Heinäkuun 2023 aikana ilmoittautuneet ja maksutavaksi laskun valinneet saavat laskun 31.7.2023. Peruskoulun henkilökunnan lomien takia laskuja ei lähetetä 3.-28.7.

Saat sähköpostiin vahvistuksen, kun ilmoittautuminen on tullut onnistuneesti perille.

Jos kurssi on täynnä

Jos kurssi on täynnä, täytä ilmoittautumislomake niin jäät jonoon. Olemme yhteydessä heti, jos paikkoja vapautuu. Kursseja ei makseta ennen kuin paikka vapautuu kurssille. Lähetämme sitten laskun, jos paikka vapautuu. Opiskelija vahvistaa vapautuneen paikan maksamalla kurssin.

Kurssien peruminen

Ilmoittautumisen voi perua viimeistään viikko (7 päivää) ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle viikko, ilmoittautuminen on sitova.

Jos kurssilla ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita ja oppilaitos peruu kurssin, palautamme maksut ilmoittautuneille.

Vahvistamme kurssin alkamisen viimeistään kolme arkipäivää ennen kurssin suunniteltua alkamista.

Opiskelija menettää kurssipaikkansa, jos ei maksa kurssikohtaisia maksuja eräpäivään mennessä tai heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Emme palauta kurssimaksua, jos opiskelija jättää kurssin kesken tai jättää aloittamatta kurssin.

Mahdolliset muutokset

Voimme muuttaa hieman yksittäisten kurssikertojen aikataulua. Opetus tapahtuu kuitenkin päivä- ja iltapäiväaikaan. Voimme muuttaa lähiopetuksen poikkeustilanteessa etäopetukseksi.

Ilmoitamme kurssiin liittyvistä asioista ensisijaisesti sähköpostilla. Jos opiskelijalla ei ole sähköpostia, voimme lähettää myös tekstiviestejä.

Opiskelijat saavat kurssien ajaksi myös Wilma-tunnukset käyttöönsä, jolloin opettajat viestivät kurssiin liittyvistä asioista Wilman kautta.


Kuva: Towfiqu barbhuiya, Unsplash