Yhteiskunta- ja kulttuurikurssit

Historia- ja kulttuurikurssit ovat yleensä lyhytkursseja. Valikoimasta löytyy mm. kulttuurikävelyjä Helsingissä, viinikulttuurikursseja ja sukututkimusta.

Yhteiskunta ja kulttuuri

Kaupunkihistoria

Kulttuurikävelyjä- kursseilla tutustutaan Töölön ja muiden Helsingin keskustan alueiden historiaan ja nykypäivään. Kävelyt ovat parin tunnin mittaisia, useimmiten esteettömiä.

Viinimatkailukurssit

Viinikulttuurikurssit ovat matkailuhenkisiä kursseja, joilla tutustutaan kulttuurihistoriallisesti merkittäviin alueisiin Italiassa, Espanjassa, Portugalissa ja Ranskassa. Kursseilla esitellään laajemmin merkittäviä viinialueita. Kurssilla maistellaan puna-, valko- ja roséviinejä ja/tai samppanjaa.

Sukututkimuskurssit

Sukututkimuskursseilla perehdyt sukututkimuksen perusteisiin ja käytännöllisiin menetelmiin teemallisessa ja intensiivisessä kokonaisuudessa.

“Kurssi oli todella loistava ja mielenkiintoinen. Opettaja loi kurssille ystävällisen ja kohteliaan ilmapiirin, ja olen erittäin tyytyväinen kurssin sisältöön”

Opiskelija

yhteiskunta ja kulttuuri

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Voit pyytää todistuksen toimistosta, kun kurssi on päättynyt.