Tanssikurssit

Tanssikursseja on sekä alkajille että jo lajeja pidempään harrastaneille. Valikoimassa on runsaasti eri tanssilajeja. Voit harrastaa yksin tai parin kanssa.

Tanssikurssit

Tanssikursseja on eritasoisille opiskelijoille ja valikoima on laaja: reggaetón, salsa ja aikuisbaletti ovat erityisen suosittuja. Muita valikoimassa olevia lajeja ovat afrotanssi, butoh, dancehall, tanssi-improvisaatio, Nia®, nykytanssi, soca ja tanssin oheisharjoitteet. Ohjelmassa on myös lyhytkursseja ja viikonloppukursseja. Tanssikursseja on eri-ikäisille.

Senioritanssi

Senioreille on tarjolla lukuisa määrä eritasoisia seniorilattaritunteja. Kursseilla harjoitellaan perusaskeleet sambaan, salsaan, merengueen, cha cha cha:han, rumbaan bachataan ja jiveen. Senioreille on tarjolla myös senioriafro ja kehonhuolto -kurssi sekä senioribaletti.

Tanssia lapsille

Lasten omilla tanssitunneilla tutustutaan erilaisten leikkien ja harjoitteiden avulla tanssiin. Tunneilla harjoitellaan eri liikelaatuja, akrobaattisia taitoja, musiikin kuuntelua ja rohkaistaan oman liikkeen tuottamiseen. Tunneilla hyödynnetään musiikkia ja eri visuaalisia elementtejä sekä materiaaleja. Lisäksi lastentanssitunneilla harjoitellaan rentoutumistaitoja sekä ryhmässä toimimista. Harjoitusten tavoitteena on kannustaa ja tukea lapsen omaa luovuutta ja saada lapsi tuntemaan tanssin iloa. Lue lisää lasten tanssista.

“Opettaja on taitava ja arvostava. On valtava ilo saada osallistua hänen tunneilleen, tunnit tukevat terveyttä kokonaisvaltaisesti.”

Opiskelija

tanssi

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta. Ota mukaan oma puhdas pyyheliina jumppa-alustan suojaksi.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä esimerkiksi Zoomilla. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.