Liikuntakurssit

Liikuntakursseja on sekä alkajille että jo lajeja pidempään harrastaneille. Valikoimasta löydät vaihtoehtoja kunnon kohottamiseen sekä kehon hyvinvointiin ja rentoutumiseen.

Liikunnan kurssit

Kurssiverkkokaupastamme löydät itsellesi sopivan lajin iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Opistolla on tarjolla laaja kirjo erilaisia lajeja kuten capoeira, jooga, kiinteytys, kuntonyrkkeily, pilates, venyttely ja kahvakuula. Viikonloppu- ja lyhytkursseilla on tarjolla mm. jalkojen hyvinvointiin tähtääviä kursseja, kasvotreeniä ja Grounding Yin (R) -joogahoito. Lue lisää capoeirasta, joogasta, kuntonyrkkeilystä ja pilateksesta.

Seniorikurssit

Senioriliikunta on kovin suosittua! Meille voit tulla tuttuun viikoittaiseen seniorijumppaan, seniorijoogaan tai senioripilatekseen tai opetella ihan kokonaan uuden lajin. Säännöllinen liikunta auttaa vahvistamaan kuntoa ja tasapainoa.

Liikuntaa lapselle ja aikuiselle

Voit käydä lapsesi kanssa esimerkiksi tanssi- ja sirkuskurssilla, jossa liikutaan yhdessä ja kokeillaan iloista sirkustelua: pariakrobatiaa, erilaisia välineitä ja temppuja. Kurssien tavoitteena on vahvistaa sekä vauvan että aikuisen kehonhallintaa ja nauttia yhdessä tekemisestä. Äiti-vauva-pilateksen ja -joogan kursseilla keskitytään äidin kehon huoltamiseen vauvojen ehdoilla.

“Kurssi oli aivan ihana; opettaja oli lempeän tehokas ja sopivan vaativa. Tunnit vedettin johdonmukaisesti ja opettaja selitti kaiken selkeästi. Ilmapiiri tunneilla oli miellyttävä ja rento.”

Opiskelija

liikunta

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta. Ota mukaan oma puhdas pyyheliina jumppa-alustan suojaksi.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä esimerkiksi Zoomilla. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.