Hyvinvointi ja terveys -kurssit

Hyvinvoinnin ja terveyden kursseilla saat lisää henkisiä voimavaroja ja pysähdystuokioita kiireisen arjen keskelle. Kursseilla lisäät itsetuntemusta ja mielen hyvinvointia.

Hyvinvointi ja terveys

Rentoutus-, meditaatio- ja hierontakurssit

Hyvinvointi ja terveys -alueen kursseilta löydät esimerkiksi Alexander- ja Klein-tekniikkaa, Feldenkraisia ja Qigongia. Tarjolla on myös rauhoittava hengitys -kurssi, ayurvedista pään ja kasvojen hierontaa, parihierontaa ja meditaatiota. Kurssien tarkoituksena on antaa ihmisille lisää henkisiä voimavaroja ja pysähdystuokioita kiireisen arjen keskelle.

Elämäntaidot ja ihmissuhteet

Kursseilla tutustutaan ja perehdytään eri lähestymistapojen ja menetelmien kautta ihmisen ajatteluun, käyttäytymiseen ja vuorovaikutukseen. Tarkoituksena on lisätä itsetuntemusta ja mielen hyvinvointia. Kursseja on yhden kerran tutustumiskursseista pidempiin kursseihin ja ne ovat avoimia kaikille. Kursseista löytyy esimerkiksi erilaisia NLP-kursseja sekä mm. Itsemyötätunto ja Erokirje eksälle kurssi.

“Olen huipputyytyväinen kurssiin. Ilmapiiri oli turvallinen ja luottamuksellinen, tuntui helpolta puhua ryhmässä avoimesti. Harjoitukset olivat toimivia ja auttoivat pysähtymään. Opettajan kysymykset auttoivat ymmärtämään omaa ajattelua ja itseä.”

Opiskelija

elämäntaidot ja ihmissuhteet

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta. Ota mukaan oma puhdas pyyheliina jumppa-alustan suojaksi.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.

Etäopetus

Osa Helsingin aikuisopiston opetuksesta järjestetään etäopetuksen välityksellä esimerkiksi Zoomilla. Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.