Kauneus ja muoti -kurssit

Kauneuskursseilla saat vinkkejä juhlakampausten tekoon, ihonhoidon perusteisiin ja opit tekemään arkimeikin sekä juhlameikin. Muotikursseilla voit harjoitella stailausta tai saada tietoa miten luoda kestävä ja toimiva tyyli.

Kauneus- ja muotikurssit

Kauneuskurssit

Kauneuden alueen kursseilla on mahdollisuus perehtyä esimerkiksi luonnonkosmetiikalla ihonhoidon perusteisiin tai opetella tekemään helppo arkimeikki ja juhlameikki. Myös senioreille on tarjolla oma meikkikurssi. Kampauskursseilla opetellaan erilaisten juhlakampausten tekemistä ja manikyyrikurssilla opetellaan kuinka tehdä kauniit ja huolitellut kynnet.

Meikkauskurssi Helsinki – Kauneudenhoidon kursseilla on mahdollisuus perehtyä esimerkiksi ihonhoidon perusteisiin tai opetella tekemään arkimeikki ja juhlameikki. Kuvassa tummahiuksinen nainen harjoittelee meikkivoiteen levittämistä käsipeilin avulla. Pöydällä on paljon meikkausvälineitä.

Muotikurssit

Muotikursseilla opit tunnistamaan oman vartalotyyppisi, värimaailman ja luomaan kestävän tyylin. Saat tietoa vaatteiden laadusta, vaatehuollosta ja siitä, miten toimiva vaatekaappi syntyy slow fashion tyylillä. Kurssit sopivat kaikille!

“Kurssi oli erinomainen. Opettajan tapa opettaa on innostava, kannustava ja arvostava. Sain kurssilta mitä odotin ja enemmänkin.”

Opiskelija

kauneus ja muoti

Meille on helppo tulla

Opiston tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kursseille on helppo tulla. Kurssit pidetään opistotalolla Runeberginkadulla tai Helsingin keskustassa Annankadulla.

Opintoneuvonnasta saat apua kurssivalinnoissa ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kurssi tai taso!

Kurssi-info

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä opintoneuvonnasta, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Tiloissa on kaikki tarvittavat välineet, jos kurssin tiedoissa ei lue muuta.

Muista huolehtia itse vakuutusturvastasi, sillä opisto ei ota opiskelijoille vakuutuksia.