Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Uutiskirje

Uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen opiskelijoillemme ja muille tilaajille 2-3 kertaa lukukaudessa sähköpostitse. Uutiskirjeeseen kokoamme tietoa ajankohtaisista asioista, kuten esimerkiksi ilmoittautumisaikataulusta, kurssiuutuuksista ja opiston tapahtumista. Jos et vielä ole jakelussa, tilaa uutiskirje itsellesi tai ystävällesi. Jos olet opiskelijamme ja antanut opistolle kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä tiedoteluvan, olet jakelulistallamme. Tutustu alla näkyviin, viimeaikaisiin uutiskirjeisiin.

Uutiskirje 1 (5.1.2018)

Ilmoittaudu kevään kursseille ja osallistu kolmen  Kånken-repun arvontaan


Uusi vuosi, uusi harrastus! Ilmoittautuminen kevään kursseille on avautunut, mutta paikkoja ennätyksellisen runsaaseen kurssitarjontaan on mukavasti jäljellä.

Kun ilmoittaudut 14.1. mennessä, voit voittaa arvonnassa Kånken-repun. Ilmoittaudu kurssille netissä, toimistolla Töölöntullinkatu 8:ssa, puhelimitse (09) 41 500 300 tai sähköpostitse toimisto@helao.fi. Esitteen voit noutaa opetuspaikoista tai S-market Tullinpuomista. Lue lisää arvonnasta

Ilmoittaudu kurssille ja voita reppu

Tule ilmaisluennolle

Järjestämme ajankohtaisten ja mielenkiintoisten luentojen sarjan tiistaisin ja torstaisin 9.1.-1.2. Töölöntullinkatu 8:ssa. Aiheet vaihtelevat sukututkimuksesta metsien superfoodiin ja ympäristöystävällisyydestä radioamatööritoimintaan. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Maksa kurssejasi liikunta- ja kulttuuriedulla

Meillä voit maksaa kurssejasi erilaisilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä maksukorteilla. Kulttuuriedulla voit maksaa nyt myös kielikurssisi. Tutustu maksutapoihin ja hyödynnä etusi.

 Seuraa meitä somessa!

https://www.facebook.com/helsinginaikuisopisto

http://www.twitter.com/helao13

http://instagram.com/helsingin_aikuisopisto


Uutiskirje 3 (5.12.2017)

Kevään kurssi-ilmoittautuminen avautuu tänään klo 10

Newsletter in English

Varmista kurssipaikkasi ensi keväälle ja ilmoittaudu kotisivuillamme, toimistolla Töölöntullinkatu 8 tai puhelimitse (09) 41 500 300. Sähköpostilla toimisto@helao.fi ilmoittautuessasi kurssi-ilmoittautumisesi astuu voimaan saatuasi vahvistuksen toimistolta. Osa syksyn kursseista saa jatkoa keväällä, mutta ohjelmassa on myös paljon kiinnostavia uutuuksia. Valitse vaikka Voguing & Waacking, Karaokekurssi tai Erityislapset. Painettu kurssiohjelma on noudettavissa opetuspaikoista ja muista jakelupisteistä .

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu

Helsingin aikuisopiston Suomi 100 -show

tänään tiistaina 5.12. klo 18, Töölöntullinkatu 8, sali 101.
Tanssia, musiikkia, teatteria!
Vapaa pääsy.
Tutustu Suomi 100 -ohjelmaan

Tuo ystäväsi, saatte molemmat 20 %:n kurssialennuksen!

Suosittele kurssejamme ystävällesi, joka ei ole aiemmin opiskellut opistolla. Jos ystäväsi ilmoittautuu kevään kurssille, myönnämme teille molemmille alennuksen. Toimi näin: ilmoittautukaa kurssille ja välittäkää tieto toimistolle sähköpostitse tai puhelimitse. Me lähetämme molemmille laskun, jossa alennus on huomioitu. Etu koskee vain uusia opiskelijoita, jotka eivät ole aiemmin opiskelleet opistolla. Kurssin ei tarvitse olla yhteinen. helao.fi/fi/ystavakampanja

Hyödynnä liikunta- ja kulttuurietusi

Käytä vuoden 2017 etusi maksaessasi ensi vuoden kursseja ennen vuodenvaihdetta. Muistathan, että kulttuuriedulla voit tammikuusta lähtien maksaa myös kielikurssisi. Lue lisää.


Uutiskirje 2 (22.9.2017)

Vielä ehdit aloittaa musiikki- tai kuvataideharrastuksen. Saat vähintään 20 %:n alennuksen musiikin yksilöopetuksen tai kuvataiteen kurssimaksusta, kun ilmoittaudut 22.-29.9.2017 välisenä aikana. Ilmoittaudu kurssille osoitteessa www.helao.fi, sähköpostitse toimisto@helao.fi, puhelimitse (09) 41 500 300 tai toimistolla Töölöntullinkatu 8:ssa.  Jos ilmoittaudut verkossa, soita tai lähetä toimistoon sähköposti sen jälkeen ja kerro ilmoittautumisestasi. Lähetämme sinulle laskun, jossa alennus on huomioitu. Alennuskampanja koskee vain jo käynnistyneitä musiikin yksilöopetuksen ja kuvataiteen kursseja, joilla on vapaita paikkoja.  Tutustu kursseihin

Kokkauksen uutuuskursseja!

Kalakurssilla kokataan ravintolatasoiset illalliset ahvenesta, kuhasta ja hauesta. Kalankäsittelyn lisäksi tutustut erilaisiin lisukkeisiin ja kastikkeisiin sekä opit veitsen käsittelyä. Kasviskurssilla paneudutaan yhteen kasvikseen kerralla ja opitaan erilaisia valmistus- ja kypsennystapoja. Pääosissa kurssilla nähdään (teidän kurssilaisten lisäksi) peruna, kurpitsa, palsternakka, juuriselleri ja suppilovahvero. Opettajana toimii nuori keittiömestari, jolla on kokemusta Suomesta ja ulkomailta – myös huippuravintoloista.  Tutustu ruokakursseihin

Jaa somejulkaisusi ja voita!

Ota tuokiokuva vaikkapa kurssilla työstämästäsi akvarellista tai ota selfie kitaran kanssa, ja kirjoita kurssitilanteesta lyhyt kuvaus. Julkaise postaus omalla Facebook- tai Instagram-tililläsi käyttämällä hashtagia #helao tai #helsinginaikuisopisto. Arvomme yhden ilmaiskurssin joka kuussa. Lue lisää tästä.

Courses for Foreigners

Explore our great variety of Finnish courses: We offer intensive courses, weekend courses, morning courses, etc.  Explore


Uutiskirje 1 (25.8.2017)

Syksy on uutuuskurssien aikaa

Kurssiohjelmassamme on raikkaita uutuuksia. Miltä kuulostaisi vaikka animaten peruskurssi tai vanhan pihan preppauskurssi? Syksyllä voit valita hiphopin tai homeopatian, sääopin tai syvävenyttelyn välillä. Jos arki on mielestäsi tylsää, saat siihen glamouria burleskilla tai varieteella. Ja jos ehdit harrastaa vain viikonloppuisin, suosittelemme aikuinen-lapsi akrobatiaa tai yötä ulkona Vartiosaaressa. Tutustu uutuuksiin

Vielä ehdit ilmoittautua kursseille

Ilmoittautuminen on käynnissä, mutta monella kurssilla on vielä paikkoja jäljellä. Käy tarkistamassa kurssitilanne ja ilmoittaudu pikaisesti, jotta varmistat suunnan kohti aktiivista syksyä. Siirry ilmoittautumiseen tai jos haluat selata kurssiohjelmaa paperilehden tapaan, tutustu e-julkaisuumme .

Avoimen yliopiston kurssitarjonta on laajempi kuin koskaan

Olemme lisänneet kurssiemme määrää, jotta yhä useammalla olisi mahdollisuus ammattitaidon ylläpitämiseen tai uuden uran alkuun. Tarjolla on hyviä eväitä eri tieteenaloista kiinnostuneille ja oppimisen oivalluksia etsiville. Katso Avoimen koulutukset tästä.

Courses for Foreigners

Explore our great variety of autumn courses: Finnish for Foreigners, Calligraphy, Latin American Guitar playing, Chinese Qigong Exercises, just to name a few. Explore!

Tilaa uutiskirje