Etusivu Toggle Menu
Home
Helsingin aikuisopisto > Työtä kohti

Työtä kohti B

Työtä kohti -koulutukset suuntautuvat maahan muuttaneille, jotka ovat työttömiä, työttömyysuhan alaisia ja työvoiman ulkopuolella olevia.

Kurssilla opiskellaan suomen kieltä noin tasolta A2.1 tasolla A2.2 sekä parannetaan oppimis- ja digitaalisia taitoja. Kurssilla saat ohjausta työnhakuun ja jatko-opintoihin.

Kurssi on ajalla 12.4.-31.7. (ei 13.5.) ja 1.8.-24.9.

Ohjattu työharjoittelu on ajalla 9.8.-17.9.2021

Koulutukseen hakeminen: Koulutukseen haetaan täyttämällä ilmoittautumislomake täällä.

Koulutukseen voi hakea myös opiston toimistolla osoitteessa Runeberginkatu 22-24. Koulutukseen valituille lähetetään kutsu ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Intensiiviset kurssit sopivat myös niille opiskelijoille, jotka TE-toimisto hyväksyy omaehtoisesti kotoutumistuella opiskeleviksi. Kysy ennen kurssin alkua omasta työ- ja elinkeinotoimistostasi, voitko saada rinnastuksen. Kurssilla on lähiopetusta 25 oppituntia ja lisäksi on kotitehtäviä vähintään 5 tuntia viikossa. Kurssin lopussa annetaan tasoarvio niille opiskelijoille, jotka ovat TE-toimiston hyväksymiä, omaehtoisesti kotoutumistuella opiskelevia.