Search Etusivu Toggle Menu
Home Search
Helsingin aikuisopisto > Tärkeät päivämäärät

Kurssi-ilmoittautumisen alkaminen

Syyslukukauden 2019 kurssit julkaistaan selailtavaksi verkkoon 20.5.

Syyslukukauden kurssi-ilmoittautuminen alkaa 3.6. klo 10.00. Ilmoittautua voit

  • verkkosivuilla
  • sähköpostitse toimisto@helao.fi (huomaa, että ilmoittautumisesi astuu voimaan vasta kun olet saanut toimistolta vahvistussähköpostin)
  • opiston toimistossa Mannerheimintie 114 (Mannerheimintien ja Tullin puomin kulmassa)

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat varmistaa kurssipaikkasi. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle, mutta älä maksa kurssia vielä. Saat toimistolta sähköpostin tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Painetun kurssiohjelman ilmestyminen

Syyslukukauden painettu kurssiohjelma ilmestyy elokuun alussa. Kurssiohjelman voit noutaa opistolta, toimistosta, viereisen S-Market Tullinpuomin aulasta tai opetuspaikoista ja kirjastoista ympäri Helsinkiä. Postitamme syyslukukauden kurssiohjelman elokuussa edellisten lukukausien opiskelijoille ja lähipostinumeroalueille niihin kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa.

Kurssien maksaminen ja peruuttaminen

Kurssien maksamiseen voit käyttää erilaisia maksuvälineitä ja -seteleitä. Tutustu myös kurssin peruutusehtoihin.

Kurssien alkaminen

Syyslukukauden kurssit alkavat eri aikoina, pääsääntöisesti syyskuun alussa. Kesäkursseja järjestetään kesä- ja elokuussa. Tarkista oman kurssisi alkamisajankohta painetusta kurssiohjelmasta, kurssivahvistuksesta tai verkkosivuilta. Kurssit järjestetään Helsingin aikuisopistolla osoitteessa Töölöntullinkatu 8, jos osoitetta ei ole kurssin kohdalla erikseen mainittu.