Etusivu Toggle Menu
Home
Helsingin aikuisopisto > Tärkeät päivämäärät

Kurssi-ilmoittautumisen alkaminen

Syyslukukauden kurssi-ilmoittautuminen on alkaa 1.6. klo 10.00. Ilmoittautua voit

  • verkkosivuilla
  • sähköpostitse osoitteella toimisto@helao.fi, jolloin ilmoittautumisesi astuu voimaan, kun olet saanut toimistolta vahvistussähköpostin
  • opiston toimistossa Mannerheimintie 114 (Mannerheimintien ja Töölön tullin kulmassa)

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat varmistaa kurssipaikkasi. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle, mutta älä maksa kurssia vielä. Saat toimistolta sähköpostin tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Painetun kurssiohjelman ilmestyminen

Syyslukukauden painettu kurssiohjelma ilmestyy elokuun alussa. Kurssiohjelman voit noutaa opistotalolta, opiston toimistosta Mannerheimintie 114:stä, opiston viereisen S-Market Tullinpuomin aulasta tai muista opetuspaikoista ja kirjastoista ympäri Helsinkiä. Postitamme kurssiohjelman elokuussa edellisten lukukausien opiskelijoille ja lähipostinumeroalueille niihin kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa.

Kurssien maksaminen ja peruuttaminen

Kurssien maksamiseen voit käyttää erilaisia maksuvälineitä ja -seteleitä. Tutustu myös kurssin peruutusehtoihin.

Kurssien alkaminen

Syyslukukauden kurssit alkavat eri aikoina, mutta pääsääntöisesti syyskuun alussa. Kesäkursseja järjestetään kesä- ja elokuussa. Tarkista oman kurssisi alkamisajankohta painetusta kurssiohjelmasta, kurssivahvistuksesta tai verkkosivuilta. Kurssit järjestetään Helsingin aikuisopistolla osoitteessa Runeberginkatu 22-24, jos osoitetta ei ole kurssin kohdalla erikseen mainittu.