Etusivu Toggle Menu
Home
Helsingin aikuisopisto > Tarjoa meille kurssia

Kiinnostaako opetustyö Suomen suurimpiin yksityisiin kansalaisopistoihin kuuluvassa Helsingin aikuisopistossa? Haemme jatkuvasti uusia kurssi-ideoita. Työllistämme vuosittain n. 240 tuntiopettajaa. Voisitko sinäkin olla yksi heistä?

Tarjoamme vuosittain yli tuhat vapaan sivistystyön kansalaisopistokurssia. Toimimme eri sisältöalueilla:

Liikunta, tanssi ja hyvinvointi
Kielet
Taiteet, musiikki ja ilmaisu
Ihminen, luonto ja yhteiskunta
Digitaidot ja työelämä
Avoimen yliopiston opinnot
Finnish Courses

Opetuspaikkojamme on Töölön tullissa sijaitsevan päätoimipaikan lisäksi ympäri Helsinkiä. Opetusta järjestetään päivisin ja iltaisin, arkisin ja viikonloppuisin, eri pituisina kursseina ja eri kielillä. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Pedagogiset opinnot ovat lisäarvo, mutta niiden puuttuminen ei ole este. Voit toimia myös yrityksesi kautta.

Mikäli haluaisit opettaa maahanmuuttaneille suomen kieltä tai yhteiskunta- ja työelämätietoa, ota yhteyttä työvoimakoulutuksesta ja Finnish Courses -kursseista vastaaviin ja sovi tapaamisesta. Voit myös ilmoittautua sijaiseksi kyseisille kursseille.

Jos olet kiinnostunut vetämään oman kurssisi kansalaisopistossa, mieti ennakkoon kurssin sisältö, alustava tuntimäärä ja ajankohta. Laadi kurssista lyhyt esittelyteksti, jonka voit esitellä koulutuksista vastaaville, eri ainealueiden koulutuspäälliköillemme.

Lähetä vapaamuotoinen kurssi-ideasi ja CV:si suoraan koulutuspäälliköille tai sähköpostitse osoitteeseen hallinto@helao.fi.

Tutustu kaikkiin opistoa ylläpitävän Toimihenkilöjärjestöjen Opintoliitto ry:n avoinna oleviin työtehtäviin.