Etusivu Toggle Menu
Home
Helsingin aikuisopisto > Tarjoa meille kurssia

Kiinnostaako opetustyö Suomen suurimpiin yksityisiin kansalaisopistoihin kuuluvassa Helsingin aikuisopistossa? Haemme jatkuvasti uusia kurssi-ideoita. Työllistämme vuosittain n. 240 tuntiopettajaa. Voisitko sinäkin olla yksi heistä?

Tarjoamme vuosittain yli tuhat vapaan sivistystyön kurssia. Toimimme eri sisältöalueilla:

Liikunta, tanssi ja hyvinvointi
Kielet
Taiteet ja ilmaisu
Elämäntaidot
Media, digitaidot ja työelämä
Avoimen yliopiston opinnot
Finnish Courses

Opetuspaikkojamme on Töölön päätoimipaikan lisäksi ympäri Helsinkiä. Opetusta järjestetään päivisin ja iltaisin, arkisin ja viikonloppuisin, eri pituisina kursseina ja eri kielillä. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Pedagogiset opinnot ovat lisäarvo, mutta niiden puuttuminen ei ole este. Voit toimia myös yrityksesi kautta.

Jos olet kiinnostunut vetämään oman kurssisi kansalaisopistossa, mieti ennakkoon kurssin sisältö, alustava tuntimäärä ja ajankohta. Laadi kurssista lyhyt esittelyteksti, jonka voit esitellä koulutuksista vastaaville henkilöille tapaamisessanne. Tutustu eri ainealueiden koulutuspäälliköihin.

Mikäli haluaisit opettaa maahanmuuttaneille suomen kieltä tai yhteiskunta- ja työelämätietoa, ota yhteyttä työvoimakoulutuksesta ja Finnish Courses -kursseista vastaaviin ja sovi tapaamisesta. Voit myös ilmoittautua sijaiseksi kyseisille kursseille.

Lähetä vapaamuotoinen kurssi-ideasi ja CV:si suoraan koulutuspäälliköille tai sähköpostitse osoitteeseen hallinto@helao.fi.

Tutustu kaikkiin opistoa ylläpitävän Toimihenkilöjärjestöjen Opintoliitto ry:n avoinna oleviin työtehtäviin.