Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Tähtäimessä Huippuvuoret 2022

Tähtäimessä Huippuvuoret 2022

Suosittu Tähtäimessä Huippuvuoret -kurssi valmentaa jälleen keväällä 2022 rinkkavaeltamiseen arktisilla alueilla. Käytännön vaellusharjoitusten lisäksi kurssi sisältää mm. Huippuvuorilla välttämättömät keitin-, meripelastautumis-, ase- ja ampumakoulutukset. Kurssin suorittaneet voivat osallistua viikon mittaiselle Jääkarhunkierros-vaellukselle, jonka kurssin vetäjät järjestävät kurssilaisille Huippuvuorilla 13.-18.7.2022 (Vaellus ei sisälly kurssin hintaan). Kurssin sisältö ja Jääkarhunkierros-vaellus päivämäärineen esitellään tarkemmin infotapahtumassa 8.12. klo 18.00. Infoon voi osallistua joko etänä tai paikan päällä opistolla. Ilmoittauduthan kuitenkin etukäteen, ainakin jos haluat osallistua etänä!

Kurssille voi ilmoittautua vasta infoillan jälkeen 9.12. klo 10.00 alkaen. Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin kurssipäivät ja kurssin sisältö

Pe 28.1. Meriturva, Lohja: Pelastautuminen vedestä helikopteriin, kylmävesiallasharjoitus

La-su 12.-13.3. Stonegallery, Hämeenlinna: Varusteet, retkikeitin ja retkiruoka, Huippuvuorten geologia

La-su 9.– 10.4. Nuuksio, Espoo: Harjoitusvaellus

La-su 14.– 15.5. Liesjärvi, Tammela + ampumarata, Karkkila: Näyttövaellus + ampumakoulutus (jääkarhuvaara)

Jääkarhunkierros-vaellus

Vaellus järjestetään ke 13.7.– ma 18.7.2022. Jääkarhunkierros on 6 päivän rinkkavaellus erittäin vaativissa oloissa Huippuvuorten Dicksonlandissa ilman keskeytysmahdollisuutta (paitsi hätätapauksessa). Retkikuntalaisilta edellytetään hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa. Vaelluksen lähtö- ja paluupaikka on Longyearbyen. Vaelluksen hinta: 1287 € (sis. alv)